Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Utbildningsdagar för terapeuter

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Utbildningsdagar för terapeuter

Från 4.996,00 SEK

Plats

Datum

19 maj 2023 11:00 - 20 maj 2023 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

VÄX SOM TERAPEUT
Utveckla dina kunskaper och färdigheter som terapeut - tillsammans med oss

Som terapeut är det viktigt att känna stöd och få möjlighet att växa inom sitt yrke. Tillsammans skapar vi en rolig och stöttande miljö där vi kan utveckla våra kunskaper och färdigheter för att hjälpa våra klienter på bästa sätt. Vi tror på samarbete och delad lärdom, och ser fram emot att möta en gemenskap av likasinnade terapeuter som delar vår passion för Medical Mediums information. 

Vi kommer lyssna på föredrag, diskutera fallstudier och du kommer även ha möjlighet att ställa frågor och få vägledning. Du kommer få träffa nya kollegor för att bygga nya kontakter och samarbeten och lära dig från några av de bästa inom branschen. Dr. Sherri Greene är med på länk och vi får ta del av hennes 30-åriga erfarenhet som läkare och terapeut enligt Medical Mediums information

MM-center vill skapa en miljö där du kan känna dig sedd, respekterad och uppskattad som terapeut.  Vi ser fram emot att fira varandras framsteg och växa tillsammans som terapeuter under utbildningsdagarna!

OBS. Dr. Sherri Greene kommer att hålla sin föreläsning på engelska. Resten av dagarna kommer att hållas på svenska. Om du har svårt med engelska kommer vi kunna sammanfatta efteråt på svenska.

Förkunskaper: Under de här dagarna kommer fokus ligga på hur vi applicerar informationen på bästa sätt samt att lära av varandra och stötta varandra i terapeutarbetet. Var och en har eget ansvar att vara insatt i informationen från Anthony William.
Övernattning: Kan bokas via Fristad Folkhögskola (OBS, platserna är begränsade), AirBnb eller hotel i Borås. Lista på deltagare skickas ut (om godkänt) efter anmälan för samåkning. Kontakta oss om du behöver du skjuts
till och från träffarna till Borås

Fristad Folkhögskola: Pris- 600kr/natt i enkelrum, inkl lakan och handduk.

Mat: Inkluderat i biljetten:
Fredag: lunch, fika, middag
Lördag: Frukost, fika, lunch
Allt MM-vänligt, fettfria alternativ finns.
Vid speficka önskemål, maila info@mmcenter.se

OBS! Dessa dagar är endast på plats.

Vi ser fram emot att välkomna dig till MM-center för dagar fyllda av lärande och samhörighet
/ Pernilla & Carolina

Bokningen är bindande, du har rätt att sälja eller ge bort din plats. 

Arrangör
Vi har alla rätt till att få leva friska.

Vissa av oss får kämpa mer än andra för att kunna må bra. För en del kan det kännas som en ständig kamp i uppförsbacke. Jag tror att vi alla kan läkas och bli fria.

Det är vad jag jobbar för.

Därför har jag valt att kalla mig Happylifecoach. För det är väl det som vi människor önskar oss mest - Att få leva ett fritt och lyckligt liv.

Jag är en passionerad föreläsare och kursledare om mat som medicin, oss som energimänniskor och helhetsperspektiv. Jag grundar min kunskap i Kinesisk Medicin, Medical Medium Anthony William och egen erfarenhet. Mitt liv som Mamma till ett barn som vid ung ålder drabbades hårt av kronisk sjukdom har lärt mig så mycket. Framför allt har det lärt mig hur viktigt det är att kunna stå stadigt i sin egen kraft när livet blir till kris och kaos. Vi människor är fantastiska och våra kroppar arbetar för oss i varje sekund. Detta betyder inte att livet är lätt att leva, men vi har all chans i världen att göra det bästa av allt och växa av svårigheterna som med tiden kan förvandla tuffa erfarenheter till själsligt guld.

Tillsammans är vi starkast!

Jag får ofta frågan om jag är religiös och vilken trosuppfattning jag har. För mig spelar det ingen roll vem eller vad du tror på, så länge det är av godo och gör dig till en bättre människa. 

Välkommen att boka plats för oförglömliga dagar och möten med dig själv, likasinnade och naturen.

Lokal

Fristads folkhögskola, Folkhögskolevägen 7, 513 32 Fristad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer