Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

URBANO - CALLE AFTERPARTY!

Eventet är avslutat

URBANO - CALLE AFTERPARTY!

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2019 22:00 - 9 jun 2019 05:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

🔹 URBANO - CALLE AFTERPARTY!🔹

Lördag den 8 juni slås portarna upp igen för klubben Urbano, som hålls i Valands lokaler. Denna kvällen dedikerar vi till gatufesten som hålls under dagen på Andralång med den bästa musiken!

Namnet Urbano är en inspiration av utbudet som presenteras, då klubben kommer att bjuda på urban latino musik.

DJ Joswa som är av Göteborgs storheter inom genren latino besöker oss denna afton - ackompanjerat av vår egen The Latin King - DJ Lucho - som under kvällen kommer att bjuda Reggaeton, Dembow och en dos av RnB och Hip Hop.

Välkomna, Bienvenidos & Welcome, så syns vi på dansgolvet!

• Lördag 8 juni
• Valand Huset 
• Kl 22.00-03.00
• 150 kr (förköp 100kr) www.billetto.se
• 20 år

Arrangör

Dogstar Entertainment. 

Lokal

Valand Valand, Vasagatan 41, 411 36 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer