Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

UPTOWN SPECIAL LÖRDAG 16 NOV - VALAND

Eventet är avslutat

UPTOWN SPECIAL LÖRDAG 16 NOV - VALAND

Från 130,00 SEK

Plats

Datum

16 nov 2019 00:00 - 17 nov 2019 05:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

UPTOWN SPECIAL LÖRDAG 16 NOV!

Vi har öppet till 05.00 och en tung DJ-lineup håller igång dansgolvet. Räkna med allout fest från öppning till stängning!

★ JESAJA & LAZEE
★ AXXIONPACK SOUND

JESAJA & LAZEE - Malmö finest: DJ Jesaja & Lazee står på Uptown's scen denna lördag!
Jesaja & Mawuli (Lazee) är en dynamisk DJ-duo som rivit nattklubbar i Europa, USA, Asien och Mellanöstern sedan tidigt 2000-tal. Kända för att alltid underhålla dansgolven med bangers från dåtid till nutid. En unik mix av R&B, Dancehall, UK Afro Swing, Hiphop och Classics. Det blir ett minst sagt ett ’Special Delivery’ till Valand 16 november! Förvänta er en heatwave pon di dancefloor. En välbehövd vacay när vi behöver den som mest!

Lazee är en av artisterna som voicead på Axxionpack's senaste riddim "Retro Teng" som släpptes tidigare iår. Hör hans överfeta tune här: https://open.spotify.com/track/4YpG08vDXYbUEilB0QEK72?si=F3LzsSaSQ-y5puurvJtFWA

AXXIONPACK SOUND - resident DJ’s på Valands klubb Uptown och med 100-tals spelningar, klubbar, stort antal live-konserter med artister som Spice, Demarco, Tarrus Riley, Mr Vegas, Collie Buddz, Gyptian mm mm har Axxionpack Sound etablerat sig som en kvalitéstämpel för en bra fest - Allt från 90’s hiphop bangers till de senaste dancehall-hitsen utlovas när Axxel & Fedda aka Axxionpack Sound DJar!


Denna kväll spelar Axxionpack Sound och Jesaja & Lazee back to back hela kvällen: kommer bli bashment från att dörrarna öppnar!

Välkommen!

___________________________________________________________

Jesaja & Lazee & Axxionpack Sound
Lördag 16 november
Valand Nattklubb
00:30 - 05:00
20år 
150kr

DANCEHALL • R&B • AFROBEAT • HIPHOP • REGGAE • BIG TUNEZ • SOCA • TRAP • 90’S BANGERS • UK AFROSWING

Arrangör

Lokal

Valand Valand, Vasagatan 41, 411 36 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer