Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Uptown Rock

Eventet är avslutat

Uptown Rock

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

15 apr 2023 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

En kväll med otroligt mycket stämning är återigen här hos oss!

Bandinfo: 

IamVast
I Am Vast har sedan bildandet 2018 spelat melodisk poprock med gränslösa influenser. De fyra medlemmarna med rötter i Sverige, Spanien och Venezuela plockar ohämmat in surfrock, stadiumpop, ska och massa annat i sin powerpop-tombola. Enjoy!

Owls in the Moss
Kryptorockens pionjärer Owls in the Moss sprider sina mäktiga vingar över Mälardalens betongskogar och överraskar sina byten med oråd, mystik och psykedelisk klarhet sedan 2018. Deras energiska repertoar, med influenser från allt mellan kosmos och intet, men även från hårdrock, pop, jazz, och övriga genrer lämnar ingen utan en bestämd uppfattning.

Donnatellus
Med rotsystemet i 70-talets hårdrock bjuder Donnatellus på klassisk rock, där starka melodier och tydliga men kreativa arrangemang står i centrum. Donnatellus formades 2019 av medlemmar från Struts, Slim Fingers, Sir Reg och Gasell för att göra gärning av gemensamma låtidéer. Soundet föll till slut plats när bandet kompletterades med en dånande vokalist, som en blixt från stjärnklar himmel.
 

DETTA VILL NI INTE MISSA! 
VARMT VÄLKOMNA ❤️

Arrangör

Lokal

Latitude-59, Svartbäcksgatan 71, 753 33 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer