skip to main content

Upploppet + Baby Jesus + Minimum Rage

Upploppet + Baby Jesus + Minimum Rage

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

16 mar 2024 20:00 - 17 mar 2024 01:00

Beskrivning

Band: Upploppet
Support: Baby Jesus + Minumum Rage
Datum: lördag, 16 mars
Insläpp: 20.00
Live från: ca kl 21.00
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

Upploppet släpper sin debutskiva! Så det är alltså stor releasefest för denna! Varje gång jag sett Upploppet har det varit som det bästa rockbandet du någonsin sett fast trimmat långt bortom rimlighetens gränser och man har älskat varje sekund av det. Ja, jag har ett komplicerat förhållande till Göteborg. Men något jag kan ge den staden: De vet hur man öser och tar rocken på allvar.

Baby Jesus släppte en av årets (2023) bästa skivor: Rock n Roll Music. Alltså den heter så. Extremt framåtlutat, psykig orgel och suuuuuupertjackat uttryck. Gammalt möter nytt men frisyrerna är exakt så som du gissar: 70s fast med en sexig edge. Precis som musiken. Jisses.

Kiffe i Upploppet sa nämnde till mig att det blir tredje gången de spelar med Minimum Rage i Stockholm. Och jag sa till honom följande: Varför rucka på ett vinnande koncept? Här är ett band vars skjortor alla är uppknäppta, man sjunger och dansar lika mycket på golvet som på scenen och [extremt tysk röst] knows how to party.

VI HAR GJORT DET IGEN! PERFEKT LINEUP PERFEKT ALLT!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer