Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Upplev vårkänslor med den akademiska damkören Linnea och deras fästman manskören Snapsakademien

Eventet är avslutat

Upplev vårkänslor med den akademiska damkören Linnea och deras fästman manskören Snapsakademien

Från Gratis

Plats

Datum

27 apr 2019 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den 27:e april är det äntligen dags att fira in våren med Den akademiska damkören Linnea, som i år gästas av deras fästman Snapsakademien från Luleå. Allt under ledning av körens fantastiska dirigent Merete Ellegaard.

Vilka är Snapsakademien må ni undra? Snapsakademien är en manskör från Luleå som Den akademiska damkören Linnea friade till under våren 2017, efter kärlek vid första ögonkastet. Tillsammans kommer de båda körerna bjuda på en variation av olika stycken som ni helt enkelt inte vill missa!
Varmt välkomna! 

Arrangör

Linnea är damkören vid Linköpings universitet och grundades 1997. Kören består av ca 45 sångerskor och repertoaren innehåller mycket blandad musik för främst fyrstämmig damkör.

Lokal

Missionskyrkan i Linköping Missionskyrkan i Linköping, Drottninggatan 22, 582 25 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer