Up The Punx: Division Of Laura Lee + Tomma Intet

Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg
3 sep 2021 20:00 - 23:00
Superarrangör
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEK

Oceanen och Up The Punx presenterar: Division Of Laura Lee + Tomma Intet

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 21 november
Insläpp: 21:00
Konsert: 
21:30
Åldersgräns: 20 år

Division of Laura Lee
Det finns mycket man berätta om den mäktiga kvartett som är Division of Laura Lee. I över 20 års tid har de levererat musik till massorna och även om det dröjt en del mellan gångerna så är alltid slutresultaten av högsta klass och kvalité. Första skivan på 7 år, ”Apartment”, släpptes här under sensommaren och har bemötts av allt från glädjerop till hyttande peppade nävar så vi ser verkligen fram emot att välkomna DOLL upp på Oceanens scen!
TOMMA INTET
Detta band växte fram på Sveriges västkust under vintern 2016. Ur askan av tidigare projekt och med en önskan om att utvecklas till någonting mer flytande och obundet, bildades ett kollektiv med odefinierat många medlemmar var musik svävar någonstans mellan 60-talets drömpop och 80-talets new wave.

16 oktober släpptes deras nya album D.A.B.D.A. på röd vinyl. Det är en skiva som handlar om att hantera de olika stadierna och som gör upp med döden en gång för alla. Förbered er på riktig gitarrgyttja rakt upp i ansiktet för här kommer: TOMMA INTET

Profile picture
Oceanen
Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.
Eventet är avslutat

Up The Punx: Division Of Laura Lee + Tomma Intet

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.