skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Up The Punx: Division Of Laura Lee + Tomma Intet

Eventet är avslutat

Up The Punx: Division Of Laura Lee + Tomma Intet

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

3 sep 2021 20:00 - 23:00

Beskrivning

Oceanen och Up The Punx presenterar: Division Of Laura Lee + Tomma Intet

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 21 november
Insläpp: 21:00
Konsert: 
21:30
Åldersgräns: 20 år

Division of Laura Lee
Det finns mycket man berätta om den mäktiga kvartett som är Division of Laura Lee. I över 20 års tid har de levererat musik till massorna och även om det dröjt en del mellan gångerna så är alltid slutresultaten av högsta klass och kvalité. Första skivan på 7 år, ”Apartment”, släpptes här under sensommaren och har bemötts av allt från glädjerop till hyttande peppade nävar så vi ser verkligen fram emot att välkomna DOLL upp på Oceanens scen!
TOMMA INTET
Detta band växte fram på Sveriges västkust under vintern 2016. Ur askan av tidigare projekt och med en önskan om att utvecklas till någonting mer flytande och obundet, bildades ett kollektiv med odefinierat många medlemmar var musik svävar någonstans mellan 60-talets drömpop och 80-talets new wave.

16 oktober släpptes deras nya album D.A.B.D.A. på röd vinyl. Det är en skiva som handlar om att hantera de olika stadierna och som gör upp med döden en gång för alla. Förbered er på riktig gitarrgyttja rakt upp i ansiktet för här kommer: TOMMA INTET

Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer