skip to main content

Unga pianister 2

Sista chansen

Unga pianister 2

Från Gratis

Plats

Datum

26 maj 2024 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Unga pianister från hela landet spelar in våren med pianomusik av bl. a. Chopin, Liszt & Debussy med fler.

Hör nästa generation pianister spela pianomusik av bland annat Chopin, Liszt & Debussy. De medverkande är elever till Svenska Pianopedagogförbundets (EPTA) medlemmar och är i åldrarna 6-19 år.

De två konserterna är en del av den pianodag som arrangeras i samverkan mellan Kungl. Musikhögskolan och EPTA Sweden och mellan konserterna hålls öppna masterclasses med Stefan Bojsten, Johan Fröst och Anders Kilström. Dagen avslutas med en konsert med KMH:s pianostudenter som framför Claude Debussys 24 preludier.

Under eftermiddagen kommer Restaurang Oktav ha öppet fram till 20.30. Ta med hela familjen och vänner på EPTA pianodag i Kungl Musikhögskolans eleganta lokaler, fika, ät middag eller ta en drink på kvällen och framför allt njut av pianospel hela dagen!

Schema för pianodagen:

14.00-15.00 Elevkonsert del 1, Kungasalen
15.30-16.30 Masterclasses
17.00-18.00 Elevkonsert del 2, Kungasalen
19.00 Debussykonsert, Kungasalen

Svenska Pianopedagogförbundet (EPTA Sweden) är med sina 87 år Europas äldsta pianoförbund. En uppsjö av svenska pedagoger och pianister är sprungna ur förbundets verksamheter som innefattar konserter, kongresser, masterclasses och fortbildningar i Sverige och internationellt. Förbundet arrangerar löpande konserter för unga pianister och årets vårkonsert är förbundets tredje i Kungasalen på KMH.

Konserterna är en samverkan mellan Kungl. Musikhögskolan och EPTA Sweden.

Lokal

Kungl. Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer