Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Ung och Lovande? Frilagret

Eventet är avslutat

Ung och Lovande? Frilagret

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

21 apr 2023 20:00 - 21:40
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

En genreöverskridande konsert om de utmaningar vi möter som unga vuxna. Finstämd sång med fokus på text präglas av humor och influenser alltifrån jazz- och folkmusik till moderna popvisor. Klara stämmor, gitarr, piano och digitala effekter får ackompanjera och leda vägen.

20 snart 25 - Ung och lovande med hela världen framför fötterna, eller tyngd av allas förväntningar när man äntligen ska stå på egna ben och välja rätt väg. Vilka vägar vill jag ta för att andra vill det och vilka vägar vill jag verkligen ta? Vi minns barndomen med blandade känslor och ser hur det har format oss.

Vi fyller 30 - och inser att vi fortfarande funderar på samma saker. Vilken väg ska jag välja och vad vill jag egentligen bli när jag blir stor? Vilken plats får musik i mitt liv? Samtidigt dyker nya frågor upp - Hur ska jag behålla mina vänner när skvallerkvällar byts ut mot sambomys?

Arrangör

Nordiska folkhögskolan är en plats där du kan känna dig hemma oavsett varifrån i världen du kommer. Här träffas vi över gränser – nationella, sociala och åsiktsmässiga. Våra kursprofiler gör att du alltid hittar en gemenskap där du kan vara dig själv och samtidigt utveckla nya förmågor.

Lokal

Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer