Event inställt

underBARA BARN Malmö

120,00 SEK - 240,00 SEK

Plats

Datum

25 apr 2020 09:30 - 26 apr 2020 16:30

Beskrivning

underBARA BARN mässan är tillbaka i Malmö på Malmömässan!
Under 2 unika dagar får du ta del av inspiration, seminarier, underhållning, aktiviteter & shopping med hundratals erbjudanden! Det blir roligheter för hela familjen med FRI Entré för alla barn!

Gravid i väntans tider? På söndagens Gravid Special lägger vi extra fokus på dig och din partner! Hos oss finner ni allt ni kan tänkas behöva till er lilla och information inför livet som nyblivna föräldrar!

Helt enkelt den perfekta mixen som gör underBARA BARN till så mycket mer än en mässa!

Varmt välkommen till underBARA BARN på Malmömässan!

Ta del av tävlingar, inspiration och det senaste inför årets familjefest!

Facebook

Instagram

Öppettider:
Lördag 25 april: 9.30-16.30
Söndag 26 april: 10-16.30

Arrangör

Lokal

MalmöMässan Exhibition & Congress Center MalmöMässan Exhibition & Congress Center, Mässgatan 6, 215 32 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.