Umeå skattjakt - allhelgona

15 nov 2019 19:00 - 21:00

Rådhustorget, Rådhustorget, 903 26 Umeå

Fredag 15:e november kl 19:00 är nya datumet för Umeå Skattjakt - allhelgona. I förra omgången gick 120 deltagare och vi var fullbokade. En skattjakt med mörkare innehåll och en spökhistoria. Lös kluriga gåtor och ta dig till olika platser i centrala Umeå för att lista ut svaren.

Kvällstid, efter mörkrets ingång, välkomnar vi till Umeå Skattjakt.
Ta med en ficklampa och någon du litar på. Det kan bli lite läskigt.

Rutten sträcker sig någon kilometer, så ta med cykel eller bekväma skor. Skattjakten är inte på tid så du hinner ta en fika på vägen. Dock packar vi ihop stationerna klockan 22:00.

Kafé Station erbjuder alla deltagare på fika 2 för 1, morotskaka och kaffe under kvällen. Kafé Station har öppet till klockan 21:00.


Pris: 85 kr per person.
minst två personer i ett lag.
Åldersgräns: Målgruppen för detta event är vuxna, men från 12 år med vuxens sällskap får deltaga. Det kommer att finnas skräckeffekter, så ni har själva ansvar att avgöra om era barn över 12 år bör delta.
Samling: på Rådhustorget.
Starttid: 19:00

OBS:
skattjakten kommer ske till stor del via smartphone. Därför behöver någon i laget ha en telefon med internetuppkoppling och möjlighet att läsa QR-koder.


Avbokning ska ske senast 48 timmar innan evenemangsstart för att få del av återbetalningen. Dragna avgifter för Billetto.se återbetalas inte.