Hoppa till huvudinnehåll

Ultra Sunn | Hus 7

Ultra Sunn | Hus 7

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

6 mar 2025 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Klubb DÖD och Hus 7 presenterar:

Band: Ultra Sunn
Torsdag 6 mars, Hus 7
Insläpp: 19.00
Live: ca 20.00
Åldersgräns: 13+ år i målsmans sällskap

ULTRA SUNN är ett modernt EBM/Coldwave/New Beat-band från Bryssel, Belgien, som bildades i slutet av 2019 av frontmannen och multiinstrumentalisten Sam Huge och keyboardisten/producenten Gaelle Souflet.

År 2023 fick de sällskap på scenen av keyboardisten och slagverkaren Alexis Andrigo. ULTRA SUNN uttrycker en önskan om modernitet genom sina teman, nya sätt att närma sig ljud och samarbeten (Kontravoid, Kris Baha, Curses, Sarin) samtidigt som de är arvtagare till det berömda Sound Of Belgium och klassisk EBM.

ULTRA SUNN spelade regelbundet tillsammans med Front 242, Nitzer Ebb, DAF eller A Split Second. År 2020, med lanseringen av hiten ”Keep Your Eyes Peeled”, fick duon ett brett erkännande och erkännande och gjorde konserter över hela världen, från Bryssel till Los Angeles, Las Vegas, Calgary, Sao Paulo, Mexiko, Bogota, Berlin, London och många fler.

Bandet har redan släppt 3 EP:s med titlarna ”Night is Mine”, ”Body Electric” och ”Kill Your Idols”, som alla från deras aktiviteter inom klassisk konst och modevisningar, deras inspiration från New Beat och EBM inspirationer och deras önskan att skapa dansanta och lysande hymner om självförbättring, jämställdhet mellan könen och kampen mot ångest. Alltid med en inkluderande, kraftfull och positiv anda.

År 2023 skrev ULTRA SUNN ett världsomspännande multialbumkontrakt med det kanadensiska skivbolaget Artoffact Records och inledde sedan en turné i Latinamerika (Mexiko, Medellin, Bogota, Lima, Santiago, och Sao Paulo).

Duon annonserar sin första LP för april 2024 samt två USA-turnéer för våren och hösten 2024. Den första turnén inkluderar Sick New World Festival i Las Vegas och sedan Los Angeles, bandet kommer också att spela på västkusten för att avsluta i Vancouver, Kanada. Den andra turnén startar i New York, går längs östkusten till Florida och passerar sedan genom Louisiana, Texas, Tennessee bland annat, och avslutas i Chicago.

ULTRA SUNN är redan ombokade i Europa och kommer att stanna till på Orangerie, Botanique i Bryssel, i sin hemstad för att fira släppet av ”US”, deras efterlängtade första fullängdsalbum.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer