Ultra Satan, Hiro Kone & A4R

Eventet är avslutat

Ultra Satan, Hiro Kone & A4R

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

23 apr 2022 20:00 - 24 apr 2022 01:00

Beskrivning

ULTRA SATAN + HIRO KONE + ALLVARETS FYRA RYTTARE

Dark Park presenterar:

Ultra Satan har ett sound som bäst kan beskrivas som det oheliga äktenskap mellan Brian Enos ”Fourth World”-utflykter och Motörheads fartfyllda helvetesuppror. Den liveupplevelsen Ultra Satan ger dig är en skrämmande resa in i något som är lika mycket bliss som blitzkrieg.

Bandet består av medlemmar från flera andra Göteborgs-akter som SPR! och Fontän. Även om de fortfarande har ena foten i den elektroniska krautrockscenens sfärer tar den andra ett stort steg bort från de introverta psychjams som har blivit standard de senaste åren, och sträcker sig efter något mer konfrontativt och extrovert. Ultra Satans musik handlar lika mycket om att göra ett statement som det handlar om att få dig att dansa.

Hiro Kone

New York-baserade Hiro Kone är den klassiskt tränade musikern som kastade bort fiolen och började spela i punkband som tonåring och till sist landade i det livsfarliga modulartsynthräsket. Till skillnad från den stora merparten så har denna resa inte det minsta påverkat varken kvalitet eller produktivitet, tvärtom!

A4R

A4R formades ur banden Alvar och Hjärnkultur - båda aktiva inom den industriella musikscenen. A4R är ett försök att ena kärleken för jamaikansk dubmusik, oljudet från Spaceman 3 och rock’n’rollen från Suicide. 

Lördag, 23 april
20.00 - 01.00, Hus 7
Biljetter via slaktkyrkan.se/kalender

Åldersgräns: 18+ år

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.