Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Two N Events Presenterar: First of 2023

Eventet är avslutat

Two N Events Presenterar: First of 2023

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

14 jan 2023 22:00 - 15 jan 2023 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Efter ett väldigt lyckat 2022 med över 1500 gäster på våra olika events. Vill vi ge ett stort tack till alla våra gäster för oförglömliga minnen! Nu på lördag den 14:e Januari bjuder Two N Events på 2023:s första evenemang: First out 2023 som innebär två dansgolv och två olika auran! Evenemanget äger rum i centrala Stockholm på AW Kungsbrons nyöppnade lokal.

kom och fira denna härlig lördagen med oss vi garanterar er en Aura som är svårslagen, efterfrågan är väldigt stor så säkra era biljetter idag för en magisk kväll.

DJ-LINEUP:

CB BANGERS - Vi behöver inte en beskrivning för denna DJ! En väldigt meriterad och kunnig DJ, han har spelat på flera heta ställen runt om Stockholm. Den 14/12 sätter han återigen ribban högt på nytt.

DJ JORDAN - Tillbaka i branschen! Har spelat på många klubbar i Sverige och runt om Europa, bjuder alltid på en skön aura. Denna kväll bjuder han på en spellista fullt med hits på stora dansgolvet.


Våra DJ:s för kvällen är att lita på, Be Ready!

Vårdad Klädsel, Strikt! Inga kepsar, mjukisar och axelväskor är tillåtna. Dress to impress.

Location: AW Kungsbron (Kungsbron 21). Tunnelbana till T-centralen och 6 minuters gångavstånd.

Kontakta gärna oss via Instagram för bordsbokningar

@2N.Events


Åldersgräns: 23+

Förköpsbiljett 150 kr


Arrangör

Elevate your experiences to new heights. We offer a nightlife like never before.

Lokal

AW Kungsbron, Kungsbron 21, 111 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer