skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tweed Ride Varberg

Eventet är avslutat

Tweed Ride Varberg

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

11 maj 2019 14:00 - 16:00

Beskrivning

2019 års Tweed Ride Varberg är en cykeltur i klassisk stil. Så putsa mormors cykel och ta på dig farfars bästa gå bort-hatt. Vi cyklar i stil och velogans. Samling med picknick vid Södra fästningshörnan från klockan 12. Avgången är kl 14 från festivalområdet.

Det blir en härlig cykeltur i vårvädret. Sträckan är cirka fem kilometer med många pauser.

Tweed Ride Varberg är en del av cykelkulturfestivalen Cogheart. Festivalen börjar redan klockan 12 vid Södra fästningshörnan. Kom gärna dit och picknicka i gröngräset. Det finns matförsäljning på plats men man får gärna ta med sig sin egen picknickkorg. Tänk på vätskenivån om det blir varmt.

Naturligtvis finns det inga krav på cyklarnas ålder eller deltagarnas utseende. Så länge man känner sig stilig är man välkommen!

Arrangör

Cogheart bicycle culture festival i Varberg. En cykelfestival där kugghjul och mekanik tillsammans med hjärta och känsla skapar ett uttryck och en upplevelse.

Lokal

Södra fästningshörnan Södra fästningshörnan, Strandgatan 23, 432 44 Varberg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer