Tumi Torfason, trumpet

Tumi Torfason, trumpet

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

28 mar 2023 19:00 - 20:00

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat jazz.

Under sina tre år vid Kungliga Musikhögskolan har den isländske trumpetaren och kompositören Tumi Torfason samlat en särskild palett av tonfärger. Han har studerat musik av Charles Mingus, Wayne Shorter och Kenny Wheeler i skolans ensembler och spelat i KMH Jazz Orchestra under ledning av Kathrine Windfeld, Maggi Olin och Calle Bagge. I sina egna projekt har han utforskat fransk impressionism och arrangemang av Gil Evans till KMHs jazzfestival New Sound Made. För sin examenskonsert har han nu kombinerat influenser från de här tidigare erfarenheterna med sin största passion: komposition och bandledning, där han har skrivit ny musik för eget storband i en ovanlig instrumentering.

Salóme Katrín Magnúsdóttir : röst
Ella Cronberg : röst
Maja Svantesson : röst
Fredrik Ljungkvist : tenorsax/klarinett
Morgan Lindgren : barytonsax

Toste Solum : trumpet
Hannes Arason : trumpet
Øyvind Solheim : trumpet

Zacharias Frato : valthorn
David Camderman : valthorn

Tilde Schweitzer : trombon
Olle Arvidsson Eklind : trombon
Ville Weréen : bas trombon/tuba

Alexander Falkebring : vibrafon
Pauline Burke-Clason : harpa
Olle Lannér Risenfors : kontrabas
Sammy Hsia : trummor

Tumi Torfason : trumpet, komposition

Lokal

Kungasalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.