Truls Mörck - Kontoret

Asplundsgatan 31, 451 40 Uddevalla
12 feb 2022 19:00 - 23:00
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEK

Truls Mörck är ett namn som alla bör lägga på minnet – med en gedigen bakgrund som gitarrist i Slowgold och gitarrist, sångare samt låtskrivare i Den Stora Vilan, är han mer redo än någonsin att storsatsa på sin solokarriär.År 2015 gav han ut sitt första soloalbum och strax efter det tog han över som basist i Graveyard.Efter några års väntan är det äntligen dags för soloalbum nummer två ”What A Time To Be Alive”, utgivet av Fetish Records. Soundet är inspirerat av 70-talets lugnare rock och Truls har fokuserat mer på texter, refränger och ett samlat sound denna gången. Man kan höra ekon av Harry Nilsson och George Harrison blandas med drömmiga digitala kebobards och en modern, avslappnat psykedelisk produktion.

”Vi har försökt skapa ett mjukt drivande och lättlyssnat sound som på något sätt ändå känns intressant och välgjort. Mina texter är nog ganska självupptagna och introspektiva. Det naiva och ärliga jag kan läsa mellan raderna i rockhistoriens enklare lyrik inspirerar mig” säger Truls Mörck.Den andra singeln ”Picking Up Numbers” från den kommande plattan finns ute på alla streamingplattformar nu!B.Y.O Bring your own “drinks & snacks”. = Ta med din egen picknickkorg.

I samarbete med Kulturföreningen Uddevallakassetten, Negatif Film och Studiefrämjandet 

Profile picture
Kulturföreningen Uddevallakassetten

Kulturföreningen Uddevallakassetten är en ideell förening som bildades år 2002 i Uddevalla. Arrangerar musik och kulturevent

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.