Triathalon + Shormey

180,00 SEK

Plats

Datum

15 feb 2023 19:00 - 15 mar 2023 23:00

Beskrivning

Oceanen presenterar: Triathalon + Shormey

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 4 maj
Insläpp: 19:00
Åldersgräns: 20 år

Triathalon

Triathalon kännetecknas av bandets avslappnade karaktär med låtar som tar dig på en tidsresa. Gruppen består av sångaren Adam Intrator, gitarristen Hunter Jayne och trummisen Chad Chilton. Tillsammans producerar New York trion en blandning av pop-psykedelisk soul. Deras senaste album “SLEEP CYCLE” fångar en chill och drömmig jazz möter sovrums-pop känsla. 2021 släppte de en ny version av albumet med titeln “SLEEP CYCLE remixes”. På den första låten, CLOSER samarbetar de med rapparen Pink Siifu. Tillsammans skapade de en eklektisk och uppfriskande version av låten som blandar lo-fi med r&b. 

Bandet grundades år 2012 i deras hemstad Savannah, Georgia. Det var när bandet flyttade till New York som de hittade hem och landade i sitt sound. Adam Intrator beskrev det med att “Det var någonting med flytten till NYC som bara fick allting att falla på plats. Det är svårt att förklara, men viben och atmosfären här påverkade vårt sound och hjälpte oss att hitta oss själva.”

I år är Triathalon aktuella med deras Europa turné, med ett stopp på Oceanen, samtidigt som de snart ska lansera deras fjärde LP. Shormey

Shormey är ett inspelningsprojekt med Virginia baserade Shormey Adumuah. Som artist drar hon inspiration från soniska influenser som 70-tals disco, soul och psykedelisk musik. Influenserna hörs i The Boogie Tape Vol. 1, Shormeys första projekt som släpptes via skivbolaget Citrus City Records.

I linje med den avslappnade viben spelade Shormey in hela projektet i sitt sovrum. Kassetten är ett testamente till hennes önskan att skapa musik som inte sätter press på att den som lyssnar ska känna en speciell känsla, utan bara njuta av en positiv upplevelse.


Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.