Eventet är avslutat

Tre Sorters Monster

135,00 SEK - 200,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

4 mars 2022 - 13 mars 2022

Beskrivning

Tre gnagande berättelser om mänskliga monster.

Här får ni följa med på en spännande resa, ackompanjerad av levande musik och stundvis mycket komisk, tänkvärd och lite kuslig.

I Feberyran, föreställningens första del, får vi träffa den vansinniga och paranoida men frågan vi dock måste ställa oss är om det verkligen är hon som är galen, eller om det är alla andra? Paranoian griper vårdslöst tag i henne och den enda som fortfarande verkar ha fötterna på jorden är hennes papegoja som uppfodrande följer hela händelseförloppet.

Byn som inte fanns på kartan handlar om en tågresenär som plötsligt väljer att hoppa av tåget på en främmande station som inte verkar finnas på någon karta eller rutt. En helt vanlig kvinna som undrar om man verkligen kan välja och bestämma över sitt öde eller om allt redan är förutbestämt.

Mössen är den sista pjäsen i Tre Sorters Monster. Den handlar om två skvallersystrar som har svårt med tilliten. De är fast beslutna att avslöja den nyinflyttade grannens hemligheter, för något händer där på andra sidan väggen och en liten lysande lampa avslöjar ett liv bakom stängda dörrar. Ett liv i beroende.

VI ÖNSKAR ER VARMT VÄLKOMNA!


Längd: ca 2 timmar ink paus

Rökmaskin förekommer & publiktak är 48 st. (Inga covid vaccinationspass krävs) 

I samarbete med Göteborg Stad, Folkuniversitet och Esperantoscenen (gamla Teater Uno)

Föreställningar: 

Fredag 4 mars (framskjutet)

Lördag 5 mars (premiär)

Söndag 6 mars (matiné, abonnerat för Tro och Ljus ) UTSÅLT

Onsdag 9e mars 

Torsdag 10 mars UTSÅLT

Fredag 11 mars

Lördag 12 mars

Söndag 13 mars (matiné)

Arrangör

TEATER MARELD är en fri teaterförening med säte i Göteborg. 

Vi vill satsa på att skapa tänkvärd teater med extra öga för musik och det kusliga. Vi önskar skapa en möjlighet för publiken att såsom genom ett nyckelhål få uppleva olika karaktärers resor och på så sätt få sig ett gott skratt, en tankeställare. 

Vi utforskar både klassiska verk och nyskrivet, med en förkärlek för den lite läskigare litteraturen. Våra föreställningar framställs alltid med levande musik.

Lokal

Esperantoscenen Esperantoscenen, Esperantoplatsen 7-9, 411 19 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.