skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tre komiker & en baby (Borlänge)

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Tre komiker & en baby (Borlänge)

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2024 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

”Wäää-wäää-wäää” har du bölat i ÅRATAL nu, ”var kan jag se mina fyra favoritkomikers nya skämt? Innan alla andra får se dem? Innan de är helt perfekta?!” (skämten alltså) ”men väldigt roliga???”. NU har vi äntligen svaret till dig! Våren 2024 åker vi - Elinor, Evelyn, Kirsty och Dessi - ut på en work in progress-turné! Och du? DU KOMMER.


Elinor Svensson
har du kanske hört i podden Vad Blir Det För Mord?, eller sett på scen, skojandes om mörka ämnen med trams i blick. Hon sägs kunna skickligt blanda råhet med sårbarhet, alltid med ett imponerande sinne för humor.

Evelyn Mok drog till London för att satsa karriär, och sällsynt nog gick det very good! Hon blandar vardagsbetraktelser med reflektioner om normer, ursprung och fördomar. Hennes skärpa är sylvass och hennes anslag brutalt, men väldigt roligt.

Kirsty Armstrong utnämndes förra året till Årets Kvinnliga Komiker på Svenska Standupgalan - MED RÄTTA. På scen är hon den naturligaste och mest självklara sak i världen, till skillnad från det hon säger, som ska visa sig vara det mest oförskämda och framför allt DET ROLIGASTE du hört.

Dessi Hietala (på affischen känd som bebis men även hon komiker) är en redig smällkaramell, sprungen ur Norrlands frusna tundra. Hon både skriver, filmar och producerar humor, och på scen blandar hon burdust trams med vilda anekdoter. Och nu ska även du få se henne skämta på scen? VILKEN LYCKA!


Arrangör

Sveriges ENDA komiker!! Inte riktigt sant men Sveriges kvinnliga komiker 2022 iallafall! Följ med henne på hennes turne ut i sverige där hon gränslöst berättar om allt sånt man inte fåååår prata om.  föreställningen PÖKA hade premiär 2023 och mottogs med stående ovationer! Kom och bli äcklad du med!  

Lokal

Broken dreams , Tunagatan 1 , Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer