Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tre generationers julbord

Eventet är avslutat

Tre generationers julbord

Biljetter från 595,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

26 november 2022 - 10 december 2022

Beskrivning

Tre generationers julbord 26 november och 3 december i Hammarby Sjöstad

Kom och upplev Farmors lökpaj, Mammas vitlöks champinjoner med ett stänk av soja och Pappas kantarellomellet.Eller varför inte Kaneldoftande auberginerullar och Slax? I vårt härliga kök lagar vi tillsammans en julmiddag med rötter i tre generationers gröna kök.Det blir en stämningsfull kväll i gemenskap med rätter från min familj.Kanske kantarellomelett eller auberginerullar inte riktigt är vad du brukar laga till jul? Julen är en tid med många traditioner och rätterna på julbordet är ofta givna.Men kanske du har en vegetarian eller vegan i familjen och vill hitta komplement till julskinka, sill och lax? Eller älskar att laga mat tillsammans med andra? 


Varmt välkommen till '

Tre generationers julbord

Nya smaker. Nya rätter. Julstämmning.Vad är då Slax?! 

Ja, det får du uppleva under Tre generationers julbord!

För dig som enbart vill komma och äta finns också en biljett. 

Då är du välkommen kl. 18.30.

Vi tar även emot större sällskap och 

då är ni välkomna med en bokningsförfrågan

via mejl till bokning@avskalatbyanna.se


Mer information

www.avskalatbyanna.se

Arrangör

Vi inspirerar i det gröna köket.

Lokal

Wolfgang Kleinschmidt AB Wolfgang Kleinschmidt AB, Sickla Kanalgata 19, 120 67 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.