skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tre föredrag & meditation om döden

Eventet är avslutat

Tre föredrag & meditation om döden

Från 295,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2023 10:00 - 15:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Under denna dag kommer tre av centrets lärare undervisa om olika teman kopplade till döden.

SCHEMA

10:00 – 11:15 | Hur förbereder vi oss för döden?

11:45 – 13:00 | Vad händer efter döden?

14:00 – 15:15 | Att leva med förlust


Hur förbereder vi oss för döden?

Även fast vi alla vet att vi så småningom kommer att dö brukar vi kanske inte tänka så ofta på döden. För buddhister är kontemplation och meditation på döden bland de viktigaste i deras andliga liv. Om vi inte tänker på döden finns det en stor risk att vi blir fullständigt uppslukade av sakerna i det här livet och glömmer bort att förbereda oss inför det ofrånkomliga.

På denna kurs kommer Annika att vägleda oss i detta tema och undervisa om hur vi förbereder oss inför döden så att vi kan använda vårt nuvarande liv på bästa möjliga sätt.

Vad händer efter döden?

Hur går det till när vi dör och vad händer efteråt?
Inom buddhismen finns det en mycket klar förståelse för hela dödsförloppet, tiden i mellantillståndet, återfödelse och vad som avgör vår nästa återfödelse.

På denna kurs kommer Kelsang Nyima att dela med sig av den buddhistiska synen på död och återfödelse.

Att leva med förlust

Alla har förlorat någon eller något som vi värdesätter djupt. Sorg, eller en känsla av förlust är en naturlig reaktion. Men vi behöver inte fastna där.

På denna kurs kommer vi gå igenom olika visdomsläror som Buddha undervisade som hjälper oss att släppa taget om det förflutna, komma vidare och finna ny inspiration och glädje i livet.

Kursledare: William

Lokal

Kadampa Meditationscenter Stockholm, Upplandsgatan 18, 113 60 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer