Träningsläger för barn Dynamic Windsurfing, Malmö

Träningsläger för barn Dynamic Windsurfing, Malmö

Från 2.300,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

26 juni 2023 - 8 augusti 2023

Beskrivning

Lättillgänglig rolig vindsurfing aktivitet i Stockholm centrum. 4-dagar seglingsläger för barn 9-16 år.  Lägret är kl 13-16 mån-tors. All utrustning ingår.Låt oss ge ditt barn den bästa introduktion till den fantastiska sporten vindsurfing. Vi ser till att första gångerna på brädan blir skoj, säkra och utvecklande.

Barn över 12 år kan öven delta på våra ordinarie kurser och vi erbjuder även privatkurser i vindsurfing för barn där de kan få mer uppmärksamhet och hjälp på vattnet.

Vi har utbildat på alla nivåer i vindsurfing sedan år 2000. Kom och dra fördel av vår expertis och utbildningssystem (DWES) , snart har du tagit dig till nästa nivå.

Njut av aktiv och omväxlande vindsurfing med den patenterade Dynamic Windsurfing brädan. Brädform och segelstorlek kan anpassas till utövare, surfställe och rådande väder

Lokal

Dynamic Windsurfing Malmö , Ribersborgsstigen, brygga 1, strandkioskens hus, 21759 Limhamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.