Hoppa till huvudinnehåll

Toy Museum - entrébiljett (valfri entrétid)

Toy Museum - entrébiljett (valfri entrétid)

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

3 juni 2024 - 31 maj 2025
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Ett besök hos Stockholm Toy Museum är en upplevelse i sig. I det 2 500 kvm stora museet ringlar sig gångarna långt in i berget och skapar en magisk stämning. Vår vision är att erbjuda en mötesplats över generationsgränserna. Här kan mor- och farföräldrar visa sina favoritleksaker från förr samtidigt som barnbarnen leker i vår mini-by, besöker vår Disney hörna och dansar till ABBA i discorummet tillsammans med Barbie. Vi tycker det är viktigt att det ska finnas plats för både lek och lärdom, vilket gör Stockholm Toy Museum till ett populärt utflyktsmål för de som vill ha en rolig barnaktivitet likväl för de som är ute efter lite nostalgi mitt i Stockholm city. NOTERA ATT BILJETTEN GÄLLER FÖR HELA DAGEN OCH DU ÄR VÄLKOMMEN NÄR DU VILL FRÅN KL 10.00 

Arrangör

Ett besök hos Stockholm Toy Museum är en upplevelse i sig. I det 2 500 kvm stora museet ringlar sig gångarna långt in i berget och skapar en magisk stämning. Vår vision är att erbjuda en mötesplats över generationsgränserna. Här kan mor- och farföräldrar visa sina favoritleksaker från förr samtidigt som barnbarnen leker i vår mini-by, besöker Bamse och dansar till ABBA i discorummet tillsammans med Barbie. Vi tycker det är viktigt att det ska finnas plats för både lek och lärdom, vilket gör Stockholm Toy Museum till ett populärt utflyktsmål för de som vill ha en rolig barnaktivitet likväl för de som är ute efter lite nostalgi mitt i Stockholm city.

Lokal

Stockholm Toy Museum, Svensksundsvägen 5, 111 49 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer