Event inställt

Touch of Africa -En färgsprakande konsert utöver det vanliga!

100,00 SEK

Plats

Datum

20 mar 2020 19:00 - 20:30

Beskrivning

Välkomna på en kväll som kommer att värma er i vintermörkret!

Touch of Africa- Upplev en färgsprakande konsert utöver det vanliga med Star for life, Triple & Touch tillsammans med gästkörerna från Floda EquMass Choir och Volvos friskvårdskör i Equmeniakyrkan i Floda.
De talangfulla ungdomarna i Star choir från Sydafrika underhåller tillsammans med Triple & Touch och gästkörer.
De berättar även om Star for lifes arbete i 120 skolor i södra Afrika.

När: 20/3
Tid: 19-20.30 
Var: Equmeniakyrkan i Floda
Pris: 100KR

Detta är ett samarrangemang mellan Garveriet och Equmeniakyrkan i Floda

Arrangör

www.garveriet.se

Lokal

Garveriet i Floda Garveriet i Floda, Garveriet, Equmeniakyrkan, 448 31 Floda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.