Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Torleif Thedéen och Marianna Shirinyan

Eventet är avslutat

Torleif Thedéen och Marianna Shirinyan

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

30 sep 2023 16:00 - 17:10

Beskrivning

Det blir ett riktigt mästarmöte när svenske världscellisten Torleif Thedéen och pianisten Marianna Shirinyan öppnar konsertsäsongen i Giresta! På programmet står bland annat Sergej Rachmaninovs älskade och underbart vackra cellosonat.

Torleif Thedéen har i mer än 30 år haft en omfattande verksamhet över hela världen, och har spelat med orkestrar som London Philharmonic Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra, BBC Philharmonic Orchestra och Wiener Symphoniker. Som kammarmusiker framträder Torleif i konsertsalar som Wigmore Hall i London, Carnegie Hall i New York och Concertgebouw i Amsterdam. Han har varit professor vid Edsbergs Musikinstitut i Stockholm (KMH) och är numera professor vid Norges Musikhögskola i Oslo. År 2016 tilldelades Torleif Thedéen Kungl. Musikaliska Akademiens Interpretpris för framstående insatser under flera decennier.

Pianisten Marianna Shirinyan började sina musikstudier i hemstaden Yerevan i Armenien när hon var sju år gammal. Marianna har spelat med Nordens alla stora orkestrar och på otaliga kammarmusikkonserter. Hon är Steinwayartist och har en lysande diskografi. Hennes senaste utgåva, Fantasi för piano och orkester av Louis Glass, som hon spelat in tillsammans med Rheinische Philharmonie Koblenz under dirigering av Daniel Raiskin tilldelades Danska Radions P2-pris 2018. Även Marianna är professor vid Norges Musikhögskola i Oslo.

Konserten arrangeras i samarbete med Fairplay Chamber Music och Kulturhuset i Ytterjärna.

Lokal

Giresta kyrka, Giresta Kyrka, 749 62 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer