Top Management-träning

6 okt 2018 18:00 - 19:30

Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98, 104 60 Stockholm

Vill du ha fler partners i din PM-business? Se då till att vara med på denna värdefulla PM-träning!

Du kommer att få uppleva en unik träning som kommer att underlätta expansionen av din business och förse den med ännu mer energi och inspiration.

Ta del av tips och framgångshistorier från de mest framgångsrika distributörerna och om hur de har lyckats med sin expansion, och få reda på hur du och ditt team också kan nå samma framgång.
Detta är värdefull kunskap exklusivt för dig, som redan är praktiskt beprövad och som går att nyttja direkt! Som exklusivt inbjuden kommer du vara först med att ta del av denna kunskap och information som kan hjälpa dig att nå ytterligare framgång och öka din inkomst!

Efter träningen kommer lördagskvällen bjuda på ett exklusivt mingel med en mingeltallrik. Det är en sällsynt möjlighet att få träffa så många av de absolut bästa ledarna från hela landet, på en och samma plats. Dessutom får ni njuta av god mat, en underbar atmosfär och mycket mer!

Lägg i en högre växel och positionera dig inför denna fantastiska träning och uppvärmning inför PM Swedens Nationella Kongress 2018.


Sista dag att köpa biljett är måndag 24 september!


Top Management-träning

Stängd