Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Toothpaste Live

Eventet är avslutat

Toothpaste Live

Från 70,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2019 21:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Toothpaste är ett band som bildades 1990 som ett sidoprojekt av medlemmarna i de klassiska Degerforsbanden Blind Camels och Impact.
Bandet har varit aktivt sedan dess och spelat på krogar, mc-träffar och privata fester runt om i mellansverige.
Vi har alltid haft som mål att spela låtar vi själva tycker om samt att musik skall vara roligt och inte blodigt allvar. Vi ger alltid 100% till publikens förtjusning.
Vi försöker även hålla nivån på volymen så att folk orkar lyssna en hel kväll utan att bli döva.
Bandet har en reportoar på drygt 100 låtar som spänner från Blues via 50, 60, 70, 80, 90, 00, 10 fram till dagens musik och en del egna kompositioner.
Skall man sätta en etikett är nog Bluesbaserad Rock det mest passande.

Arrangör

Lokal

Ruds café & Inn Stage n´ Bar Stage n´Bar, Rudstorget 20, Karlstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer