skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedÄt.
Laddar...
 
 
NĂ€rliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang frÄn samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Toner av tid

FĂ„ biljetter kvar
Eventet Àr avslutat

Toner av tid

FrÄn 100,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

10 maj 2024 - 12 maj 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar Äterbetalning vid instÀllda event. LÀs mer

Beskrivning

đŸŽȘ Toner av tid - En cirkusupplevelse du inte vill missa đŸŽȘ

Gör dig redo att uppleva magin med Uppsala ungdomscirkus helt egenproducerade cirkusshow Toner av tid.

I vÄrt mysiga cirkustÀlt förvandlas en vanlig kvÀll till ett underbart Àventyr. Den hÀr showen Àr inte bara en förestÀllning; det Àr en explosion av talang och fantasi som kommer att hÄlla ta dig med pÄ en fantastisk resa genom tid och rum.

Alla artister kommer frÄn Uppsala ungdomscirkus som ocksÄ leder vÄr egna cirkusskola för barn frÄn 6 Är och uppÄt. Tid av toner Àr inte bara en chans att se dessa unga talanger, det Àr ocksÄ ett sÀtt att stödja deras kreativa vÀxt och utveckling.

Arrangör

Varje Ă„r presenterar vĂ„r cirkustrupp Cirkus Aros med artister frĂ„n 10 till 25 Ă„r en ny fantastisk show i vĂ„rt egna cirkustĂ€lt. I Ă„r har vi premiĂ€rförestĂ€llningar av vĂ„r nya show Toner av tid vid Fyrishows Camiping i Uppsala pĂ„ Kritisti HimmelsfĂ€rdshelgen. I sommar besöker vi Kristinehamns HerrgĂ„rdscamping, och i höst Ă€r vi tillbaka med avslutningsförestĂ€llningar i Uppsala.

Vi har ocksĂ„ cirkusskola, under terminerna och i cirkustĂ€ltet nĂ€r vi Ă€r pĂ„ turnĂ©.  Kolla in oss pĂ„ https://www.youtube.com/@cirku... eller besök vĂ„r hemsida för mer information.

Lokal

CirkustÀltet, vid Fyrishovs camping, Idrottsgatan 2, 753 33 Uppsala

Vanliga frÄgor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra Àr att kontrollera din spam/skrÀppost och mailet hamnat dÀr. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skrÀppost av vissa e-posttjÀnster. Du kan alltid ocksÄ hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" nÀr du Àr inloggad pÄ ditt Billettokonto, antingen pÄ webblÀsaren eller i vÄr app. För mer information, lÀs hÀr.

 • Jag önskar avboka min biljett och fĂ„ biljetten Ă„terbetalad. Vad ska jag göra?

  Det Àr arrangören som beslutar om Äterbetalning av biljetter pÄ deras event. Du bör dÀrför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna Àr just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekrÀftelsemail eller genom att gÄ in pÄ deras arrangörssida och klicka pÄ "Kontakta arrangören". För mer information, lÀs hÀr.

 • Jag har registrerat mig pĂ„ vĂ€ntelistan, vad hĂ€nder nu?

  Om fler biljetter blir tillgÀngliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig pÄ vÀntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgÀngliga biljetterna sker dÀrefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, lÀs hÀr.

 • Var hittar jag lĂ€nken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahÄller arrangören av eventet detaljerna i orderbekrÀftelsen som du mottar via mail efter köp eller sÄ kan det hÀnda att arrangören skickar ett uppföljande mail med en lÀnk till deras online-event. Du kan Àven kika in pÄ eventsidan dÀr du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, lÀs hÀr.

 • Vad Ă€r avbestĂ€llningsförsĂ€kring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbestÀllningsförsÀkringen kan du vid vissa oförutsedda hÀndelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begÀra en Äterbetalning. För mer information, lÀs hÀr.

UpptÀck mer