Hoppa till huvudinnehåll

Tömkörning för långsiktigt hållbara hästar - TIMRÅ

Tömkörning för långsiktigt hållbara hästar - TIMRÅ

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

6 sep 2024 16:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till en fristående fortsättning på populära clinicen "Tömkörning som rehab och friskvård". Denna gång är clinicen uppdelad i två delar där du kan köpa biljett till ena delen eller till hela clinicen (båda delarna). 

Del 1 (16:30-18:00)

Vi går igenom tömkörningens grunder. Vi börjar från början med anpassning och val av utrustning, med både träns och bettlöst alternativ. Vi guidar genom trassliga tömmar och hur du renodlar dina signaler så att hästen förstår dig bättre. Del 1 passar dig som är ny på tömkörning, som har funderingar kring grunderna eller har tömkört ett tag och behöver tips för att t ex komma igång med en ny häst.


Del 2 (18:30-21:00)

I clinicens andra del visar vi med hjälp av två demohästar nya övningar för att bygga styrka och koordination. Vi ger exempel på enkla men effektiva övningar att ta med hem till din egen häst. Vi diskuterar hästens sätt att arbeta med sin kropp och vad som är viktigt att tänka på för att träna hästen hållbart. Vi ger dig verktyg för att själv kunna analysera din hästs förutsättningar och bli din hästs bästa tränare!

Vi rekommenderar att köpa biljett till hela clinicen, för att få ut så mycket som möjligt av kvällen. Det går också bra att bara köpa entrébiljett till del 1 eller 2.

Lokal

Timrå Hästsportförening, Norra Lundvallsvägen 4, 861 92 Bergeforsen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer