skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tomas Andersson Wij Under Bar Himmel

Eventet är avslutat

Tomas Andersson Wij Under Bar Himmel

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

6 aug 2021 17:00 - 22:00

Beskrivning

Unika artister på Örebros mysigaste utomhusscen – Under Bar Himmel. Som vi har saknat att träffas, hänga och gå på konsert tillsammans. I sommar presenterar vi fyra helger fyllda av fantastisk livemusik på spelgården i Wadköping. Den 6 augusti är vi stolta att presentera Tomas Andersson Wij.

17:00 - Område öppnas 
Mat- och dryckesservering (Öl/cider/vin/alkoholfritt), Dj’s, Häng, Boule m.m
20:00 - Konsert startar
22:00 - Område stänger

UNDER BAR HIMMEL, Spelgården i Wadköping, Örebro.
Vi tar hänsyn till gällande restriktioner och släpper endast ett begränsat antal biljetter i detta skede. Läs mer längre ner under rubriken “Biljetter”

TOMAS ANDERSSON WIJ
Tomas Andersson Wij har alltid gått sin egen väg. Han debuterade med stort allvar mitt i det ironiska 90-talet och byggde snabbt en stor publik. Inte så mycket genom listframgång, men genom intensivt turnerande har han lyckats förena artisteri och journalistik. Nu senast i den uppmärksammade podden Hundåren, där han med stor lyhördhet och känsla intervjuar artistkollegor om deras värsta motgångsperioder.

Hundåren startade som ett ”pandemiprojekt”. Samtidigt, hösten 2020, släppte han ett nytt och unisont hyllat album, Högre än händerna når, där han förnyar sin låttradition genom att blanda upp den med element från modern r’n’b. Skivan är nominerad till en Grammis i kategorin Årets singer-songwriter. 

I sommar ska TAW turnéra solo akustiskt, ett format han hanterar skickligare än de flesta. Han är en driven sångare och gitarrist, och en berättare med både nerv och humor. 

BILJETTER
Vi släpper biljetter för anvisad sittplats (i sällskap om 2 resp. 4 personer), för att följa de restriktioner som gäller (www.folkhalsomyndigheten.se). Om restriktionerna om avstånd mellan sällskap lättar så släpper vi självklart fler biljetter samt öppnar upp för valfria sittplatser. Vi följer rådande bestämmelser på nära håll och uppdaterar infon i våra kanaler vid alla eventuella ändringar.

TILLGÄNGLIGHET
Spelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)

MAT, DRYCK & AKTIVITETER
Vi kommer att samarbeta med lokala aktörer för servering av både mat och dryck. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle, Häng och Boulespel. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.

ÅLDERSGRÄNS
Under Bar Himmel har 18 års gräns och riktar sig främst till vuxna, men vi tillåter medföljande barn i målsmans sällskap. Evenemanget har hög ljudvolym så rekommenderad lägsta åldersgräns är 13 år.

​​HITTA HIT
BIL - Runtom skytteparken och öster finns en hel del parkeringar för dig som åker bil. Därefter kort promenad till Spelgården.

GÅNG/CYKEL - Att gå eller cykla genom Stadsparken rekommenderas starkt. Ta gärna en vända genom mysiga Wadköping när du ändå är här. 

ELSCOOTER - Vi samarbetar med det lokala företaget Qick. Ladda hem appen Qickscooters och använd kampanjkoden ”UNDERBAR” för en bonuspeng på ditt konto.

TÄNK PÅ
Tänk på att anpassa kläder efter vädret. Paraply är ej tillåtet pga att det skymmer sikten för personen bakom. Använd hellre regnkläder eller regn-poncho. 

Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur, Wadköping, Real World Sound, Kulturföreningen Stationen och Bilda

Arrangör

Kexx Kultur är ett evenemangsbolag från Närke som älskar att arrangera fantastiska konserter. 

Lokal

Teaterladan/Spelgården, Wadköping, Örebro Wadköping, BERTIL WALDÉNS GATA 1, 702 15 Örebro

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer