Tomas Andersson Wij Under Bar Himmel

BERTIL WALDÉNS GATA 1, 702 15 Örebro
6 aug 2021 17:00 - 22:00
Biljetter 395,00 SEK
Biljetter 395,00 SEK

Unika artister på Örebros mysigaste utomhusscen – Under Bar Himmel. Som vi har saknat att träffas, hänga och gå på konsert tillsammans. I sommar presenterar vi fyra helger fyllda av fantastisk livemusik på spelgården i Wadköping. Den 6 augusti är vi stolta att presentera Tomas Andersson Wij.

UNDER BAR HIMMEL, Spelgården i Wadköping, Örebro.
Vi tar hänsyn till gällande restriktioner och släpper endast ett begränsat antal biljetter i detta skede. Läs mer längre ner under rubriken “Biljetter”

TOMAS ANDERSSON WIJ
Tomas Andersson Wij har alltid gått sin egen väg. Han debuterade med stort allvar mitt i det ironiska 90-talet och byggde snabbt en stor publik. Inte så mycket genom listframgång, men genom intensivt turnerande har han lyckats förena artisteri och journalistik. Nu senast i den uppmärksammade podden Hundåren, där han med stor lyhördhet och känsla intervjuar artistkollegor om deras värsta motgångsperioder.

Hundåren startade som ett ”pandemiprojekt”. Samtidigt, hösten 2020, släppte han ett nytt och unisont hyllat album, Högre än händerna når, där han förnyar sin låttradition genom att blanda upp den med element från modern r’n’b. Skivan är nominerad till en Grammis i kategorin Årets singer-songwriter. 

I sommar ska TAW turnéra solo akustiskt, ett format han hanterar skickligare än de flesta. Han är en driven sångare och gitarrist, och en berättare med både nerv och humor. 

BILJETTER
Vi släpper biljetter för anvisad sittplats (i sällskap om 2 resp. 4 personer), för att följa de restriktioner som gäller (www.folkhalsomyndigheten.se). Om restriktionerna om avstånd mellan sällskap lättar så släpper vi självklart fler biljetter samt öppnar upp för valfria sittplatser. Vi följer rådande bestämmelser på nära håll och uppdaterar infon i våra kanaler vid alla eventuella ändringar.

TILLGÄNGLIGHET
Spelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)

MAT, DRYCK & AKTIVITETER
Vi kommer att samarbeta med en rad olika lokala aktörer för servering av både mat och dryck genom foodtrucks och pop-up möjligheter. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.

ÅLDERSGRÄNS

Under Bar Himmel har 18 års gräns och riktar sig främst till vuxna, men vi tillåter medföljande barn i målsmans sällskap. Evenemanget har hög ljudvolym så rekommenderad lägsta åldersgräns är 13 år.

Kexx Kultur är ett evenemangsbolag från Närke som älskar att arrangera fantastiska konserter. Under sommaren 2021 arrangerar vi "Under Bar Himmel" på Örebros mysigaste scen: Teaterladan/Spelgården, Wadköping.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.