skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Toddyspexarna ger åter: Oxenstierna!

Eventet är avslutat

Toddyspexarna ger åter: Oxenstierna!

Från 140,00 SEK

Plats

Datum

27 okt 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Året är 1644 och på Stockholms Slott är stämningen ansträngd. Efter Gustav II Adolfs död är arvingen till tronen den nu 17-åriga Drottning Kristina. Att regera är dock det sista hon är intresserad av och när hon leker med vänner och planerar resor faller ansvaret istället på hennes förmyndare och rikskanslern Axel Oxenstierna. I hemlighet (eller?) sitter han på en inre önskan att en dag få bli kung och när missnöjet över Drottningen bubblar över börjar Oxenstierna och hans rådgivare smida en plan för att bli av med henne.

Drottningens stundande resa till Italien hade inte kunnat komma mer lägligt, där kan ju Oxenstierna låta drottningen röjas på bekvämt avstånd från Sverige. Drottningen anländer sedan, helt ovetandes om planerna som smids, till klostret Palazzo Riario i Rom. Där får hon träffa klostrets föråldrade Abbedissa, se den något… misstänksamma verksamhet som där bedrivs, möta 1600-talets mest självsäkra och odugliga Kardinal - Mazarin - och, så småningom, möta sitt öde. Men ska Oxenstierna verkligen genomföra sin plan? Vad kan egentligen rädda drottningen? Och vem blir det egentligen som ska regera över Sverige?

Kom och se själva när Toddyspexet bjuder på återuppsättning av Oxenstierna!

Arrangör

Hejsan och välkommen till Akademiska Föreningen i Lund. Här finner du biljetterna till AF:s utskott och anslutna föreningar.

Biljetter kan köpas här online eller i Studentinfo i AF-borgen.

Lokal

Stora salen Stora salen, Sandgatan 2, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer