Event inställt

Tobias Persson Pitcher's Majorna

120,00 SEK - 299,00 SEK

Plats

Datum

6 mar 2022 19:30 - 6 mar 2024 22:00

Beskrivning


Tobias Persson är aktuell med hyllade soloföreställningen ”Man på prov”.

Tobias Persson är den mångfacetterade underhållaren som vi sett i såväl Morgonsoffan, som Stockholm Live, Babben & Co, i Ö&B-reklamen, på Extra Extra och i panelen för Snacka om nyheter.
Han skojar regelbundet på Sveriges alla professionella Standupklubbar, har medverkat i turnén ”Sunny standup” och ”Ultimate comedy 3″ och uppträder ofta i England.
Varje sommar turnerar Tobias med showen ”Västkusteffekten” med Micke Tornving, Henrik Hjelt, Anna Blomberg och Ann Westin…

Som skådespelare har det blivit över 400 fars-föreställningar tillsammans med Thomas Petersson, Lasse Brandeby m fl. Tobias skriver även ofta manus till ett diverse tv-program, däribland Robins, Time out och Snacka om nyheter.

2014 kom han ut med boken Den ofrivillige ordvitsaren.
Och nyss släppt humorboken ”Hur var din upplevelse”.

120 biljett
299 öl och mat biljett.

Detta säger tidningar om Tobias Persson

”Han är rapp, mimiken jättekul, skämten avlöser varandra. Framför allt imponeras jag av hur mycket skoj det går att leverera ur ett så hopplöst allvarligt ämne”
Smålandsposten

”En riktig skrattfest. Efter att ha både förfärats och skrattat i närmare en och en halv timme så gick jag från föreställningen med en varm känsla i magen.”
Östra Småland

”Man på prov håller högsta klass. ”
teaterstockholm.se

Showen presenteras tillsammans med El Skratto

Arrangör

Lokal

Karl Johansgatan 92, 414 55 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.