TJÖTA presenterar: Marcus Berggren håller låda. EXTRASHOW IGEN!

30 mar 2017 20:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 100,00 SEK
Biljetter 100,00 SEK

EXTRA EXTRAINSATT SHOW!!!

Begränsat antal platser!

MARCUS BERGGREN HÅLLER LÅDA (I GÖTEBORG)

Jag, Marcus Berggren, ökänd från Tankesmedjan i P3, den nästa kändaste i Tombola Podcast, den jättesnälle (nåja: ganska snälle) killen från Kungälv som av nån anledning skriver skitelaka blogginlägg på SVERIGES STÖRSTA HUMORBLOGG (finns det ens nån annan? Skicka gärna länk SÅ JAG KAN KROSSA DOM, skoja!) kommer äntligen hem till Göteborg för att roa massorna.

Jag har haft en väldigt bra år där jag gick från att vara arbetslös och utfattig till att vara arbetsnarkoman och utfattig. Jag skrev den där texten om Way Out West som ni kanske läste? Jag gjorde 150 gig i hela landet, två utsålda shower med “Patriarkatet”, en tre timmar lång julshow med Henrik Nyblom och husband och så avslutade jag året med att bli utnämnd av DN till 2017 års stjärnskott. Och vilket år är det nu? JUST DET: 2017. Så nu får vi fan sätta igång.

SKRYT SKRYT SKRYT!!!

Nu kommer jag hem och gör mitt första ordentliga framträdande någonsin med föreställningen “Marcus Berggren håller låda” som är att jag har en mikrofon och drar olika rövskämt.

Om du tycker att det låter som en helkväll för hela familjen så är det för att DET ÄR EN HELKVÄLL FÖR HELA FAMILJEN… minus spädbarn och husdjur, dom hatar mina skämt.

Så Göteborg: stöd moi; stadens son: syns på Taket!!!

Köp biljetter med hjälp av länkarna. Min kompis Oscar Nilsson kommer skoja lite innan. Jag såg honom skoja precis när jag hade börjat med stand-up och det var det roligaste jag nånsin hade sett.

Ha det gött så syns vi snart!!!

OBS! Föreställningen är på Kulturföreningen Taket, Pusterviksgatan 2, Göteborg. Hållplats Järntorget.

Entré: 120 kronor (Swish eller kontant)
Förköp: 100 kronor (Billetto)
Insläpp: 19.30
Showstart: 20.00


Eventet är avslutat

TJÖTA presenterar: Marcus Berggren håller låda. EXTRASHOW IGEN!

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.