skip to main content

Tjörnbro Arena Bluesfestival

Tjörnbro Arena Bluesfestival

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

3 aug 2024 14:00 - 4 aug 2024 00:00

Beskrivning

Välkommen till Tjörnbro Arena Bluesfestival!

Produktionsdiket är stolta över att presentera en dag fylld med fantastisk bluesmusik på Tjörnbro Arena. De sex Bluesbanden som medverkar är: 

BULL´S EYE,   BEST BEFORE BLUES,   ELECTRIC FERRY,   MAXIM BLUESBAND,      STRANGE VIBES   och   BLUES BOOSTERS.

Gör dig redo att uppleva genuina bluesrötter och rytmer från begåvade artister.

För alla under 18 år krävs målsmans sällskap vid inträde. 

🎵 Evenemanget äger rum den 3 augusti 2024. Banden startar 15.00

🎸 Biljettpris 300,00 SEK. Barn under 13 år 100,00 SEK.

Missa inte chansen att delta i denna musikaliska fest och fördjupa dig i den nostalgiska atmosfären av blues. Se fram emot en dag fylld med ikoniska låtar och en känsla av gemenskap. Köp dina biljetter redan idag och gör dig redo för en oförglömlig upplevelse!

Inga återköp men du kan ge biljett vidare till någon annan du känner.

Arrangör

Lokal

Tjörnbro Arena, ALMÖN 50, 471 61 Myggenäs

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer