skip to main content

Tjejkväll

Tjejkväll

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 18:00 - 21:00

Beskrivning

Välkommen att fira internationella kvinnodagen den 8 mars på Halltorps Gästgiveri med vår omtyckta tjejkväll.

På internationella kvinnodagen inbjuder Halltorps Gästgiveri till en speciell kväll där vi hyllar kvinnors styrka och gemenskap. Vi firar denna betydelsefulla dag med en särskild kväll som bjuder på god mat, inspirerande samtal och en atmosfär som uppmuntrar till att hylla och njuta av kvinnligheten. Kom och förena dig med oss när vi hedrar kvinnors prestationer och kraft på Halltorps Gästgiveri - en tradition som växer starkare för varje år.

Tillsammans skapar vi en mångsidig kväll med en blandning av utställare, inspirerande föreläsningar, värdefulla tips och råd, spännande tävlingar, exklusiva erbjudanden och mycket mer.

Biljettpris: 150:-/person. Vi bjuder på läckra snittar och uppfriskande alkoholfritt bubbel.

Under kvällen samlar vi gemensamt in pengar till förmån för kvinnojouren och ungdomsjouren i Kalmar, som gör en fantastisk insats.

Välkommen till en kväll fylld av överraskningar och glädje!

Arrangör

Halltorps Gästgiveri: En Unik Upplevelse på Mittersta Öland

Halltorps Gästgiveri är en pärla på Öland med 41 bekväma rum och en mångsidig restaurang. Här kan du njuta av en 3-rätters meny, À la carte, och läcker pizza. Dessutom har de en delikatessbutik som erbjuder smaker från Öland, Småland och världen. Oavsett om du letar efter en romantisk reträtt, en kulinarisk utflykt eller en avkopplande vistelse, kommer Halltorps Gästgiveri imponera med sin gästvänlighet och smaker. 

Välkommen till denna smakfulla oas mitt på Öland.

Lokal

Halltorps Gästgiveri,, 105 LANDSVÄGEN, 387 92 Borgholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer