skip to main content

Titta en Pyramid

Titta en Pyramid

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

13 jun 2024 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

"Titta En Pyramid ett musikaliskt dream team har landat!

Något händer, det vibrerar. Titta En Pyramid har släppt två kapitel av fem; 20/3 kom första med två låtar, 11 minuter vardera som handlar om talismaner, änglavakter, skyddsandar, ett öga, en hund, en komet, präriebränder, vatten och Venus (bland annat).

Spelar Titta En Pyramid jazz eller sysslar de med inflykts- / utflykts-musik? Är de improviserande predikanter som spelar i ett kosmiskt, organiskt, jamaicanskt och afro-funkigt universum, eller är det hela bara en hyllning till gränslös fantasi?

Som med all musik ska Titta En Pyramid inte beskrivas utan upplevas.

Sextetten består av medlemmar från electrosoul-sensationen Little Dragon, avant garde-hiphop gruppen PH3, Augustifamiljen och internationellt framstående bandet Hot this year Band / Svenska Akademien.

Allt detta under ledning av saxofonisten Björn ”Biorn” Almgren och MC veteranen / Den Siste Telegrafisten Henrik ”Eye N’I” Blomqvist.

Titta En Pyramid är:

Erik Brodin - trummor

Anders ”Agge” Augustsson - gitarr

Lars ”Lance-a-lot” Thörnblom - bas

Henrik “Eye N’I” Blomqvist - ord, ord, ord)

Björn ”Biorn” Almgren - saxofon, klaviatur, sång

Richard ”profilen” Wrede - ännu mer ord

Entré 120:-

Student 60:-


Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer