Titiyo på The Old Smokehouse

26 sep 2019 17:00 - 22:00

Smedsuddsvägen 1, 132 46 Saltsjö-boo

Nu drar vi äntligen igång höstens spelningar och först ut är ingen mindre än Titiyo som kommer framföra en personlig spelning hos oss!

Biljetterna släpps måndag 9/9 kl 10:00 och kostar 900 kr inkl vår BBQ-buffé. Antalet platser är begränsade så var ute i god tid för att säkra upp era biljetter. Åldersgräns 18 år. 

Titiyo är ett namn som vid det här laget inte kräver någon närmre presentation. Hon är en av pionjärerna bakom svensk soulpop och har med sina 30 år som soloartist samarbetat med några av Sveriges största artister och släppt hela sex fullängdare under eget namn.

Under våren genomförde Titiyo en Sverigeturné i personligt och intimt manér endast tillsammans med två begåvade kompmusiker och en lika delar vacker som maffig och stilsäker scenproduktion. Detta efterföljdes av ett antal gig på utvalda sommarscener i Sverige. Nu står det även klart att Titiyo spelar hos oss på The Old Smokehouse torsdagen den 26/9!

Innan spelningen så serverar vi vår uppskattade BBQ-buffé med smaker av den amerikanska södern. Maten serveras mellan 17:00-19:30 och spelningen börjar ca 20:00. Som vanligt serveras ingen mat under spelningen så det är viktigt att komma i tid så ni hinner äta i lugn och ro.

Konsert inkl BBQ-buffé UTSÅLT