skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tisdagsbalen - Teknik & Natur

Eventet är avslutat

Tisdagsbalen - Teknik & Natur

Från 0,00 SEK

Plats

Datum

23 maj 2023 17:00 - 24 maj 2023 02:00

Beskrivning

Det är med enorm glädje och ära att återigen få förtroendet att arrangera Jämtlands traditionella studentbaler på Marité! Vi vet att det är några av de bästa kvällarna under studenttiden, och hela våra liv och lovar därför dig en studentbal du aldrig kommer att glömma!

Vi kommer erbjuda er en överlägsen trerätters-middag, underhållning, fotografering till den officiella studentkatalogen, och självklart det viktigaste - EFTERFEST ALLA DAGAR PÅ MARITÈS NATTKLUBB! (Fri entré till alla efterfester med balbiljett, oavsett vilken dag du köpt). Som pricken över i:et får du allt detta serverat med Östersunds vackraste utsikt över Storsjön!


INFORMATION
-
Plats: Marité, Sjötorget 3 Östersund
- Tid: 17:00 - sent
- Datum: 23/5-23
-
Ålder: 18+ (Du student som är minderårig under eventet är självklart välkommen till balen. För dig gäller alkoholfri dryck, samt hemgång innan nattklubben öppnar.)

Biljetter inklusive entré, garderob, fotografering, fördrink, trerätters-middag med två enheter dryck (vin/öl/cider/alkoholfritt), underhållning och entré till nattklubben (alla dagar) - 625kr/person + serviceavgift.


VIKTIGT --> När du köper din biljett fyller du i namn, klass, matpreferens (kött eller veg), allergier och önskad dryck till maten (öl/cider/vin/alkoholfritt), samt din mailadress. Om du inte går i nämnd skola/klass utan är en elevs utomstående baldejt skriver du det vid köptillfället.

OBS. Det är begränsat antal biljetter till salu så det är först till kvarn som gäller till alla balerna!

Under våren kommer balkommitén att samarbeta med Marité och arrangera massvis av evenemang och tävlingar för att göra vår studenttid till den bästa som någonsin upplevts! Din balbiljett kommer då att ge dig vissa fördelar.


Köp- och kundvillkor:

För att effektivisera insläppet och undvika missförstånd runt bordsplacering och matpreferenser går det endast att köpa en (1) biljett per person.
Alla biljetter är personliga, digitala mobilbiljetter. Endast biljetter köpta direkt via Billetto.se kommer att fungera.

För att försäkra att biljettförsäljningen sker under dessa villkor, kommer varje biljett kontrolleras mot klasslistor.

Följande villkor finns för att säkerställa att biljetter inte säljs vidare till ett högre pris samt för att minimera risken att biljettköpare blir lurade.

Köpt biljett kan ej returneras. Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får ej användas kommersiellt. Förlorad biljett ersätts ej. Samtliga biljettinnehavare är skyldiga att uppvisa giltig legitimation. Om eventet blir flyttat är biljetten giltig till det nya eventdatumet.
Skulle evenemanget av någon anledning behövas ställas in återbetalas biljetten minus serviceavgiften.

Marité är en restaurang med stadigvarande alkoholtillstånd, det innebär att det är förbjudet enligt alkohollagen för gäster att medhava egen dryck in i lokalen. All medhavd dryck kommer omhändertas. Att trots dessa villkor medhava egen dryck till eventet innebär omedelbar hemgång, utan undantag, utan kompensation eller ersättning.
Lokal

Restaurang Marité, Sjötorget 3, 831 30 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer