Tis 1:a oktober Nisse Hallberg, Mathias Heldevik

1 okt 2019 20:00 - 22:30

E Street, Esplanaden 14, 852 32 Sundsvall

Tisdag 1:a oktober är det dags för Skrattfest på Skratta med käften igen! Denna gång välkomnar vi Nisse Hallberg!

MATGÄSTER införskaffa biljett och boka sedan bord på : 060 - 890 07 01

Nisse Hallberg: 
Nisse slog igenom 2014 och har sedan dess hyllats och prisats för sin oförställda standup. Förra året turnerade han med den bejublade föreställningen ”Jag är sjuk” som handlade om hypokondri och en självmedicinerande livsstil. När det kommer till att prata om sitt egna mående, såväl fysiskt som mentalt har Nisse alltid varit transparent.

Med sin starka utstrålning och tydliga autenticitet utmärker han sig från sina komikerkollegor. 2015 tog han emot pris på Svenska Standup-galan som ”Årets nykomling” och har sedan dess byggt vidare på sin tragikomiska standup.

Mathias Heldevik: 

Mathias Heldevik började med standup comedy våren 2009. Han anmälde sig till rookietävlingen Bungy comedy och gick ända till final.

Idag är han en av medlemmarna i GASTA, Gävles standupklubb.

Mathias har gigat på de flesta av Stockholms klubbar och även på flera andra klubbar runt om i Sverige. På scen är Mathias en mästare på gestaltning och med ett rikt kroppsspråk lockar han alltid publiken till skratt. Han har en snabb tunga och har sällan långt till ett rappt svar till den som vågar yttra sig i publiken. Mathias har även turnerat med Al Pitcher, under hans ”Fika-tour” samt ”Påtår-tour”, och varit förkomiker åt bland andra Magnus BetnérBabben Larsson och Mårten Andersson.

2016 gjorde Mathias sin internationella debut i San Francisco, USA, och har efter det också uppträtt i Toronto, Kanada.

Våren 2017 gjorde han sin debut på anrika Norra Brunn i Stockholm.

På scenen ser ni också GASTAS Sebastian Andersson och självklart våra egna Skratta med Käften komiker!

Start: 20:00 tisdag 1:a oktober.