TINNA | ERIK JONASSON | Studio HPKSM

Storgatan 22, 411 38 Göteborg
12 okt 2019 21:00
13 okt 2019 01:00
Superarrangör
Biljetter 100,00 SEK
Biljetter 100,00 SEK

| TINNA |
Med ena foten i det svenska Peking och den andra på vulkanöarnas 101 har TINNA småstadstristessen i blodet.Hon skapar små rum i sin musik. Det är fräsch elektronisk pop med texter som speglar både verkliga och overkliga händelser.
Hon har under flera år kammat hem festivalspelningar runt om i landet utan att ha släppt en enda officiell singel.
Debuten, ”+++”, fick ett varmt välkomnande och nu är det dags för uppföljaren, ”Här Får Man Sitta”.
"Det är en lätt och lekfull popsaga med ett underliggande driv som bär hennes avskalade röst genom verser och refränger." - GAFFA
”+++ är en sovrumspop-pärla som lyckas kombinera det lättsamt elektroniska med en indiebakgrund, i samma manér som Hanna Järver och Junior Brielle. Med en refräng som griper tag i en hårdare och hårdare för varje lyssning är det en självklar förstärkning i både vår-spellistor och i radiokanalers rotation.”
https://open.spotify.com/artist/00te7AM6731bcLX3PBUguc?si=gmF65tWHSNGxdQ5hBpy_VQ
https://www.facebook.com/tinnamusik/
https://www.instagram.com/tinnapdottir/

| Erik Jonasson |
Debuterade med singeln ”Like A Funeral” under året 2016 genom skivbolaget Hybris. Sen dess har mycket hänt. Den har streamats över 5 miljoner gånger på Spotify, blivit uppmärksammad av många bloggar runtom i Europa och låten har även blivit placerad under ett längre stycke på säsongsavslutningen av den populära amerikanska serien ”The Vampire Diaries.” Senare under året släppte Erik nästa singel Autumn Falls. Låten hamnade på flera av Spotifys virala listor, både här i Sverige och i Amerika. Efter det var han tyst en tid för att färdigställa vad som skulle komma att bli hans debut album “Words” vilket släpptes förra året. Nu är han åter aktuell med singeln Until I Bleed som kommer släppas i slutet på september.
https://open.spotify.com/artist/27eVdMJfIxZQkqOEfPZcb5?si=w1SF4mm-Tn-krNbA9_IacQ
https://www.facebook.com/erikjonassonmusic/
http://www.instagram.com/erikjonassongs/

Profile picture
Studio HPKSM
Studio HPKSM är en restaurang, bar och scen på Storgatan 22 i Göteborg. (Studio HPKSM is a restaurant, bar and music scene at Storgatan 22 in Gothenburg.)
Eventet är avslutat

TINNA | ERIK JONASSON | Studio HPKSM

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.