Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

TINNA | ERIK JONASSON | Studio HPKSM

Eventet är avslutat

TINNA | ERIK JONASSON | Studio HPKSM

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

12 okt 2019 21:00 - 13 okt 2019 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

| TINNA |
Med ena foten i det svenska Peking och den andra på vulkanöarnas 101 har TINNA småstadstristessen i blodet.Hon skapar små rum i sin musik. Det är fräsch elektronisk pop med texter som speglar både verkliga och overkliga händelser.
Hon har under flera år kammat hem festivalspelningar runt om i landet utan att ha släppt en enda officiell singel.
Debuten, ”+++”, fick ett varmt välkomnande och nu är det dags för uppföljaren, ”Här Får Man Sitta”.
"Det är en lätt och lekfull popsaga med ett underliggande driv som bär hennes avskalade röst genom verser och refränger." - GAFFA
”+++ är en sovrumspop-pärla som lyckas kombinera det lättsamt elektroniska med en indiebakgrund, i samma manér som Hanna Järver och Junior Brielle. Med en refräng som griper tag i en hårdare och hårdare för varje lyssning är det en självklar förstärkning i både vår-spellistor och i radiokanalers rotation.”
https://open.spotify.com/artist/00te7AM6731bcLX3PBUguc?si=gmF65tWHSNGxdQ5hBpy_VQ
https://www.facebook.com/tinnamusik/
https://www.instagram.com/tinnapdottir/

| Erik Jonasson |
Debuterade med singeln ”Like A Funeral” under året 2016 genom skivbolaget Hybris. Sen dess har mycket hänt. Den har streamats över 5 miljoner gånger på Spotify, blivit uppmärksammad av många bloggar runtom i Europa och låten har även blivit placerad under ett längre stycke på säsongsavslutningen av den populära amerikanska serien ”The Vampire Diaries.” Senare under året släppte Erik nästa singel Autumn Falls. Låten hamnade på flera av Spotifys virala listor, både här i Sverige och i Amerika. Efter det var han tyst en tid för att färdigställa vad som skulle komma att bli hans debut album “Words” vilket släpptes förra året. Nu är han åter aktuell med singeln Until I Bleed som kommer släppas i slutet på september.
https://open.spotify.com/artist/27eVdMJfIxZQkqOEfPZcb5?si=w1SF4mm-Tn-krNbA9_IacQ
https://www.facebook.com/erikjonassonmusic/
http://www.instagram.com/erikjonassongs/

Arrangör

Studio HPKSM är en restaurang, bar och scen på Storgatan 22 i Göteborg. (Studio HPKSM is a restaurant, bar and music scene at Storgatan 22 in Gothenburg.)

Lokal

Studio Hpksm Studio Hpksm, Storgatan 22, 411 38 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer