skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tinariwen

Eventet är avslutat

Tinariwen

Från 450,00 SEK

Plats

Datum

2 jul 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

//
TINARIWEN
Slaktkyrkan 2 JULI
Dörrar 19:00
Gig: 20:00
Biljettpris: 450 + service

//Grammyvinnande ökenrock från Tuareg-magikerna från Sahara.
Tinariwen är ett musikfenomenen från västafrika, som inte bara är en spännande historia utan även mynnat ut i fantastisk musik med stora framgångar i hela världen.
”Vår stil är modern musik i en traditionell anda. Själva idén uppstod 1979, det var första gången någon spelade tuaregmusik med en elgitarr.”

Bandet är ett musikaliskt kollektiv, vars medlemmar tillhör nomadfolket tuareger. De bildades 1982 när de tränades i Muammar Kadaffis militärläger i Libyen inför självständighetsstrider mot Malis regim. 2012 tilldelades Tinariwen en world music-Grammy för skivan Tassili och snart släpps det nionde albumet Amatssou, inspelat i Jack White's studio i Nashwille.


Trots att Tinariwens gitarrbaserade och rytmiska musik, med politiska texter om kamp och frihet, ibland beskrivs som en avlägsen, västafrikansk släkting till amerikansk blues påpekar bandets medlemmar att de aldrig hade hört blues innan de började turnera internationellt. Men deras musik är ingen efterapare, det är en mix av en mängd influenser gjord till något eget – för en gångs skull äkta rebellmusik!//

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer