skip to main content

Tina - the best

Tina - the best

Från 290,00 SEK

Beskrivning

Välkommen till en oförglömlig konsert med Lollo Gardtman och SkaraBorgBigBand! Upplev en magisk kväll fylld med fantastisk musik när vi tar dig med på en resa genom tidlösa hits och ikoniska låtar. Den 23 februari 2024 klockan 19.00 kommer Skara Stadshotell att vibrera av energi när vi ger dig det bästa av Tina Turner.

Upplev kraften och låt dig ryckas med av de klassiska låtarna framförda av Lollo Gardtman Sveriges bästa Rock och Soulröst med SkaraBorgBigBand. Känn energin sjung med och dansa till låtar som "What's Love Got to Do With It" och "Proud Mary" - Simple the best, detta är en konsert du inte vill missa!

Biljetter från endast 290 SEK inkl service. Så se till att säkra din plats redan idag för en kväll fylld av energi och musikalisk glädje. Missa inte chansen att uppleva Tina - the best med SkaraBorgBigBand. Vi ses!

Lokal

SkaraStadshotell, Järnvägsgatan 5, 532 30 Skara

Headliners

Tina- the best
Sveriges största hyllning till Tina Turner Lollo Gardtman med SkaraBorgBigBand
Tina -the best
Maxad hyllning till Tina Turner av Lollo Gardtman

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer