skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Time Well Spent | Beckmans examensutställning 2021

Eventet är avslutat

Time Well Spent | Beckmans examensutställning 2021

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

20 maj 2021 - 25 maj 2021

Beskrivning

Time Well Spent
Beckmans examensutställning 2021

20-25 maj
torsdag 20 maj kl 14.30-19.00 
övriga vardagar kl 12.00-19.00

helg kl 11.00-16.00

I utställningen får du ta del av 37 examensprojekt inom Form, Mode och Visuell kommunikation, projekt som utforskar, utmanar och påverkar en mängd olika områden inom design och formgivning.

Årets utställningskoncept ställer frågor om tidens betydelse inom design och formgivning, speciellt i tider som dessa. Under tre år har samtliga studenter upplevt hur tid påverkar ett projekt. Hur oändlig den känns i början och knapp den är i slutet. Men ändå kommer man - på något sätt - i mål till slut.

Beckmans examensutställning 2021 kallas “Time Well Spent”. En titel som säger att tre år på Beckmans är väl spenderad tid.

Om besöket

För att du ska känna dig trygg under ditt besök tar vi endast emot åtta förbokade besök var 20:e minut. I Beckmans luftiga lokaler finns goda möjligheter att hålla avstånd. Biljetten gäller i 1 timme eller kortare om du bokat i närheten av vår stängningstid. Vänligen kom på utsatt starttid och lämna vid utsatt sluttid så att vi kan hjälpas åt att hålla en bra spridning i utställningsrummen.

Arrangör

Beckmans Designhögskola i Stockholm utbildar inom tre konstnärliga kandidatprogram (180 hp): Form, Mode och Visuell kommunikation. 

Beckmans befinner sig i ständig utveckling. Ny kunskap och nya perspektiv på humanism, mångfald, jämlikhet och hållbarhet genomsyrar utbildningen som vilar på konstnärlig grund. Beckmans värnar den kunskap som är förknippad med praktikbaserad design genom att praktisera, utforska och utmana den. Nyfikenhet, empati och estetik kombineras med medveten pedagogik. 

Lokal

Beckmans Designhögskola Beckmans Designhögskola, Brahegatan 10, 114 37 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer