Time Well Spent | Beckmans examensutställning 2021

Brahegatan 10, 114 37 Stockholm
20 maj 2021 14:30
25 maj 2021 19:00
Biljetter Gratis
Biljetter Gratis

Time Well Spent
Beckmans examensutställning 2021

20-25 maj
torsdag 20 maj kl 14.30-19.00 
övriga vardagar kl 12.00-19.00

helg kl 11.00-16.00

I utställningen får du ta del av 37 examensprojekt inom Form, Mode och Visuell kommunikation, projekt som utforskar, utmanar och påverkar en mängd olika områden inom design och formgivning.

Årets utställningskoncept ställer frågor om tidens betydelse inom design och formgivning, speciellt i tider som dessa. Under tre år har samtliga studenter upplevt hur tid påverkar ett projekt. Hur oändlig den känns i början och knapp den är i slutet. Men ändå kommer man - på något sätt - i mål till slut.

Beckmans examensutställning 2021 kallas “Time Well Spent”. En titel som säger att tre år på Beckmans är väl spenderad tid.

Om besöket

För att du ska känna dig trygg under ditt besök tar vi endast emot åtta förbokade besök var 20:e minut. I Beckmans luftiga lokaler finns goda möjligheter att hålla avstånd. Biljetten gäller i 1 timme eller kortare om du bokat i närheten av vår stängningstid. Vänligen kom på utsatt starttid och lämna vid utsatt sluttid så att vi kan hjälpas åt att hålla en bra spridning i utställningsrummen.

Profile picture
Beckmans Designhögskola

Beckmans Designhögskola i Stockholm utbildar inom tre konstnärliga kandidatprogram (180 hp): Form, Mode och Visuell kommunikation. 

Beckmans befinner sig i ständig utveckling. Ny kunskap och nya perspektiv på humanism, mångfald, jämlikhet och hållbarhet genomsyrar utbildningen som vilar på konstnärlig grund. Beckmans värnar den kunskap som är förknippad med praktikbaserad design genom att praktisera, utforska och utmana den. Nyfikenhet, empati och estetik kombineras med medveten pedagogik. 

Eventet är avslutat

Time Well Spent | Beckmans examensutställning 2021

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.