Eventet är avslutat

Time Attack Testdag + Rond 1 Ring Knutstorp [Timeattacknu.se]

Gratis - 1.990,00 SEK

Plats

Datum

1 maj 2020 09:00 - 2 maj 2020 17:00

Beskrivning

Time Attack Testdag öppen för alla och premiär för 2019 års TANU-serie på vackra och roliga att köra Ring Knutstorp 10 maj (fre, testdag) - 11 maj (lör, Rond 1 tävling).
OBS! Priserna höjs med +500:- vid anmälan efter 6 maj.

PRESENTATION: TIME ATTACK 2020

KLICKA HÄR FÖR ALL INFO: PRESENTATION TIME ATTACK 2020

Alla som deltar på vår testdag får en tidtagnings-transponder och kan löpande kolla era varvtider via vår partner SLC. Nybörjare och de som behöver extra stöd får fri kostnadsfri tillgång till en instruktör i depån (förarcoachning går boka separat).
På våra arrangemang har vi alltid hög säkerhet i form av bemannade posteringar, ambulans med sjukvårdare, räddnings/släckbilar med utbildad personal samt sekretariat som alltid har trevligt folk på plats. 
På plats finns också professionella fotografer och övrig media av hög klass: KLICKA FÖR FACEBOOK.

Summering:
TA Testdag (fre):Dagen är indelad i fyra grupper (1: Nybörjare, 2: Erfaren Amatör 3: Supersporbil 4: Extrembil) som under sina respektive pass har fri tillgång till banan. 5x 15min kvalitativ körning utlovad. 
TA Tävling (lör);Lördag kör samtliga klasser Rond 1 - Premiären av TimeattackNU-serien. Du kan boka att delta utan att vara serieanmäld. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt plats om du kontaktar oss innan (anmalan@timeattacknu.se). 
Dagen går till så att du besiktar in din bil på morgonen, erhåller en transponder och följer sedan ditt tidsschema där du tilldelats klass/grupp. Du är garanterat ett warm-up heat, två kval och en A eller B-final beroende på hur du placerar dig. Inga seriepoäng erhålls, men du har fortfarande chansen att hamna överst på podiet och vinna priser på själva tävlingen.
Tidsscheman:

Fredag

Lördag


NYTT! Skruvat.se ger 40% rabatt när du gör din Time Attack debut i någon av våra AM-klasser!
Nytt för i år är våra nybörjarvänliga Club-AM och Club Challenge-AM klasser. Varje nytt ansikte får via vår titelsponsor för klasserna hela 40% i rabatt för vanligt Wild Card deltagande (OBS! Begränsat antal varje tävling).
FAKTURA: Ni som vill boka på faktura (anmälan bindande, tillkommer +25% på priset) klickar i detta alternativ (+ev. anmälan tävlan) och får på nästa sida manuellt skriva in vad ni vill ha i ert fakturerade paket.Klicka EJ i några alternativ som kostar pengar.

MAT: 
Frukost: Varje dag serverar banans restaurang Lucys en fräsch och matig frukostbuffé (70:-) för alla förare & besökare. Förarmöte hålls på plats inne i restaurangen så det blir en bekväm start på dagen (glöm bara inte att besikta och hämta din transponder i god tid).
Lunch: Banan har sin restaurang Lucys öppet som vanligt som vi varmt rekommenderar. Notera tiderna som det är lunchpaus = Då kommer funktionärer ha förtur i kön.
Meny: Fredag - Korvgryta med grönsaksris 95:-Lördag - Chili con Carne med ris 95:-
Grillmiddag fredag: Vi samlas alla i Lucys efter körningen på fredag där de erbjuder Pulled Pork Burgare (149:-) och fulla serveringsrätter med öl/vin. Det är även här som våra egna gäster som bokat får mat.

ELSKÅP (300:-): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan, ni måste anmäla er ankomst för att få använda elen. Stickprover kommer utföras av banan under helgen.

MEDÅKARE/LICENS (200:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i "övrigt" för de ni bokat.

Bullernivå 95dB: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 95dB får ej överskridas. Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning. 
Skriva nått om att vi firar valborg, bilustställning osv.

Fotografering & Mediaaktiviteter fredag kväll + Gemensam grillmiddag:Fredag efter avslutad körning tänds grillarna och Lucys håller öppet hus med fulla serveringstillstånd.Under kvällen kommer professionell fotografering att anordnas av alla med DRIVER 2019-status liksom andra mediaaktiviteter inför säsongen.- - - - -Varmt välkomna till ännu en helg som kommer vara späckad av roliga minnen för dig som älskar kvalitativ bankörning & Time Attack!

FRÅGOR: Maila anmalan@timeattacknu.se, eller skicka SMS till 0738121190 så ringer vi upp eller ger svar på dina frågor där.

Arrangör

Sverige största Time Attack serie där alla är välkomna, allt från nybörjare till proffs.

Lokal

Ring Knutstorp Ring Knutstorp, 268 05 Kågeröd, 268 05 Kågeröd

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.