Tillsammans mot ALS

Eventet är avslutat

Tillsammans mot ALS

Biljetter från 250,00 SEK

Plats

Datum

23 okt 2022 14:00 - 16:45

Beskrivning

Den 23/10 anordnar vi en konsert i samarbete med Thord Seger för att uppmärksamma, stödja forskningen och drabbade av den idag obotliga dödliga sjukdomen ALS. Intäkterna från insamlingen och biljettförsäljningen går till forskning om ALS, genom Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning.


På scenen Micke Syd (Gyllene Tider) Lili & Susie, Bröderna Rongedal och Suzzie Tapper live med Mats Tärnfors/keyboard, Bosse Lindmark/gitarr och sång, Owe Eriksson/bas och som konferencier Suzanne Axell. Ljud/ljus teknik Einar Steen, Streaming E11EVEN.


”Vårt engagemang föddes när en nära vän insjuknade i sjukdomen vilket ledde till en mycket uppskattad gala som vi gjorde tillsammans med fantastiska kollegor sommaren 2018. Konserten nu är en efterlängtad uppföljare som dröjt på grund av den långvariga pandemin. Vår vän Joakim Nordström Ribbing som var galans eldsjäl och initiativtagare ihop med oss gick bort 2021 i sjukdomen efter flera års tuff kamp. Joakim var en otrolig fighter med kärleken till livet, familjen och att kämpa för att förbättra livssituationen för alla som lider av sjukdomen.”


Genom att donera 250 kronor får du en biljett. Pengarna går till stöd och forskning för att bekämpa och bota sjukdomen ALS. Observera att antalet biljetter är begränsat. Först till kvarn. Läs mer och gör din donation genom att klicka på länken https://bit.ly/ALSkonsert Du får sedan digitalt en bekräftelse och en biljett som du kan visa för våra värdar vid entrén till Murgrönan.

Kommer du till konserten med hjälpmedel, exempelvis rullstol eller permobil, är vi tacksamma om du hör av dig i förväg i anslutning till att du köper din biljett på telefon 070 530 36 00 eller per mail annseger78@gmail.com. Detta eftersom platserna är begränsade.


Har du inte möjlighet att gå på konserten men vill ändå bidra till insamlingen och stötta ALS-forskning så går det bra att swisha till nummer 123 900 04 98. Ange ”Konsert” i meddelanderutan.

Konserten kommer även ha en livestream och sändas på vår Facebook sida lillochsusie

Ett stort och varmt tack till våra kära vänner som ställer upp och gör konserten möjlig! Tack också till Tullinge blommor Välkomna! Kramar Lill & Susie och Thord


Arrangör

Jag anordnar en ALS-konsert tillsammans med bland annat Lili och Susie.

Lokal

Biograf Murgrönan Biograf Murgrönan, SÄBY TORG 18, 144 30 Rönninge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.