skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Tillitsbyggande Ledarskap - introduktion

Eventet är avslutat

Tillitsbyggande Ledarskap - introduktion

Från 150,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

23 februari 2024 - 17 april 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till Tillitsbyggande Ledarskap - introduktion!

Vi är glada att bjuda in dig till en inspirerande seminarie om tillitsbyggande ledarskap, arrangerad av Isabella Alveborg, Temporary Hubris och Camilla Cederlund, Dedomo Kommunikation. Ett tillfälle att utforska och lära dig om vikten av tillit inom ledarskapet.

Tid: 09:00-11:00

Plats: Vi kommer till ert företag/organisation inom Stockholmsregionen.

Detta är ett tillfälle att förstå de grundläggande principerna för att skapa tillit inom ditt ledarskap och hur det kan påverka din organisation. Genom tilllitsbaserad kommunikation skapar och driver du dina medarbetare till samsyn med ett tydligt målfokus, ömsesidigt ansvarstagande och tillit till både varandra och processen som helhet, samtidigt som att organisationen övergripande kan dra stora vinster av din kunskap.

Och det bästa av allt - biljetterna kostar endast 150kr/styck, så varför inte ta chansen och delta i detta inspirerande tillfälle? Säkra din plats redan idag och ta det första steget mot att förbättra ditt ledarskap.

Vi ser fram emot att få komma till er och inspirera er till ett mer tillitsfullt ledarskap. Varmt välkomna!

Lokal

Vi kommer till ert företag/organisation (EJ Kungsgatan 9). , Kungsgatan 9, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer