Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Till minne av Auschwitz befrielse

Event inställt

Till minne av Auschwitz befrielse

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

27 jan 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Till minne av Auschwitz befrielse


Ett konsertprogram som i ton och ord presenterar några av gitarrens allra främsta tonsättare parat med texter av Anne Frank, Hedi Fried och Oscar Schindler.

”Vi som individer har en egen vilja och ett ansvar, och bara genom att ta det ansvaret kan vi undvika att historien upprepar sig ännu en gång.”

Hedi Fried

Programmet innehåller musik av Heitor Villa-Lobos, Eik Satie, Carlo Domeniconi och John Williams.
Texterna läses under konserten av Anna von Wachenfeldt.
Mattias von Wachhenfeldt gitarr.

Entré: 150 kronor för medlem i WV och ungdom t.o.m. 25 år, övriga 200 kr.


Biljetterna släpps fredag 6 januari

Lokal

Wasabryggeriet Wasabryggeriet, Sveagränd 1, 784 33 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.