Till Bords med Too Good To Go

Till Bords med Too Good To Go

Från Gratis

Plats

Datum

5 apr 2023 07:45 - 09:00

Beskrivning

Välkommen Till Bords Med Too Good To Go - en härlig frukost där vi kommer dyka ner i arbetet för ett minskat matsvinn med vår främsta expert.
Vilken påverkan har matsvinn och vilka förändringar behövs i det globala matsvinnet? Hur kan vi bli ännu starkare tillsammans för att minska matsvinnet?
Too Good To Go är världens största matsvinnsrörelse, och bjuder nu in till en unik möjlighet att lyssna till specialinbjudna Global Impact Manager Philippe Schuler, som kommer prata om insikter och möjligheter framåt.
Du kommer få ta del av inspiration och expertkunskap, få chans att ställa frågor samt och lyssna till framgångsrika partnerskap vi gjort för att minska matsvinn.Du kommer även få ta del av nyheter som lanseras i Sverige under maj månad!

Too Good To Go jobbar i partnerskap med företag och organisationer över världen för att dels skapa starka initiativ tillsammans, inspirera hushåll att slänga mindre mat och har hittills räddat över 125 miljoner måltider från att slängas.

Varmt välkommen till oss på Grev Turegatan 3!

Lokal

Too Good To Go c/o Head Office Stockholm AB Too Good To Go c/o Head Office Stockholm AB, Grev Turegatan 3, 114 46 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.