Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Thus Owls

Eventet är avslutat

Thus Owls

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

5 nov 2021 18:30 - 23:59

Beskrivning

Montreal’s svarta pärla Thus Owls, aka svensk-kanadensiska makarna Erika Angell och Simon Angell, har sedan debuten 2009 etablerat sig som en fristående röst på den internationella musikscenen. De träffades i Amsterdam på turné och efter några år tillsammans i Sverige flyttade de till Montreal i Kanada där de idag verkar och bor. Det är i ett ständigt skiftande landskap som Thus Owls hittar sitt uttryck. Ur en konstnärlig twilight zone där jazzorienterad, avantgard rock blandas med fritt mässad poesi har många olika sättningar och tvärkonstnärliga framträdanden fått ta form genom åren. Musik komponerad för fyra elgitarrer, interaktiva ljudinstallationer, filmmusik och samarbeten med musiker och konstnärer som Danìel Bjarnason (Ben Frost, Iceland Symphony Orchestra), Liam O’Niell (Suuns), filmkonstnären Karl Lemieux (Godspeed You! Black Emperor) och dansaren Hanako Hoshimi-Caines (Cullbergballetten). På Skeppet kommer Thus Owls framföra helt ny och outgiven musik och med sig på saxofon har de Lisen Rylander Löve.

Erika Angell – sång, keyboard
Simon Angell – Gitarr
Samuel Joly – trummor
Lisen Rylander Löve – saxofon

https://www.facebook.com/ThusOwls
http://www.thusowls.com/?fbclid=IwAR2tuUPQAGKT0XMP1UjUvQzgpLB2fgEf2uQthaziF5C6mXm18w-iWecrZRg

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer